Home FASHION & BEAUTY Fashion WE WANT: deze übercoole slogan tees ten voordele van De Warmste Week

WE WANT: deze übercoole slogan tees ten voordele van De Warmste Week

Een nieuwe look scoren én het goede doel steunen? Count us in!

Mathias Hannes voor vrou

De Warmste Week van het jaar is éíndelijk weer daar, en dat betekent dat we opnieuw acties op poten kunnen zetten om goede doelen te ondersteunen: van een heuse marathon tot een ware wafelenbak. Sta jij op dieet en kan je nu echt geen verrukkelijke wafels in de kast zien staan? Shop dan de leuke slogan tee van Joni Schots, de bezielster van damesboetiek Vrou, en steun daarmee meteen het opvangtehuis Ohana. Want elke vrouw verdient dezelfde kans, toch?

Het is al het tweede jaar op rij dat Joni Schots de fashionista’s die in haar damesboetiek Vrou over de vloer komen, warm probeert te maken om verantwoord te shoppen mét een goed gevoel. Hoe ze dat doet? Met übercoole T-shirts waarop al even coole slogans prijken: van ‘vrouvolk’ tot ‘the future is female’. Erg toepasselijke opschriften dus, aangezien het geld dat hiermee ingezameld wordt rechtstreeks naar het opvangtehuis Ohana gaat, vlak bij haar winkel in Boechout.

Viva vrouvolk

Ohana is een veilige, warme en stimulerende omgeving waar vrouwen steun en kracht vinden om hun leven opnieuw uit te bouwen. Joni wil met haar ‘vrou voor vrouvolk’-actie dit prachtige initiatief extra in de kijker zetten én meteen ondersteunen. Door mee te doen aan de actie scoor je deze maand dus niet alleen een fancy T-shirt voor € 20, maar steun je ook meteen vrouwen die hun leven weer in handen willen nemen. Naast deze statement-T-shirts maakte Joni samen met haar vriendinnen ook enkele leuke armbandjes. Een leuk cadeautje voor secret santa? 😉

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.