Home Lifestyle Voor deze 3 sterrenbeelden komt de eerste volle maan van de lente...

Voor deze 3 sterrenbeelden komt de eerste volle maan van de lente als geroepen

Volgende week is het zover! 

volle maan lente
© Wes Hicks via Unsplash

De eerste volle maan van de lente is op komst. Ze zal ons helpen openbloeien, maar staat er tegelijkertijd ook om bekend heftige emoties (lees: drama) met zich mee te brengen. Deze drie sterrenbeelden laten zich daar niet door afschrikken en zien ze zelfs eerder als een zegen dan als een vloek. Mark your calendar, want 28 maart is het zover!

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

De volle maan kan bij jou soms heftige emoties oproepen, maar niet dit keer, liefste Tweelingen! Dankzij de eerste volle maan van de lente zal jij je impulsief en sociaal voelen, gevoelens die je de voorbije maanden een beetje gemist hebt. De komst van de volle maan is voor jou het ideale moment om je op een nieuwe, eventueel artistieke, hobby te storten. Negeer de inspiratieboost die je zal krijgen niet, want de kans bestaat dat je een serieuze vooruitgang zal kunnen boeken als het op je werk en hobby’s aankomt. Het is trouwens ook een goed moment om je liefdesleven nieuw leven in te blazen: maak van dat daten the real deal of probeer meer passie in je relatie te steken. Hoe dan ook: plezier hebben en je hart volgen zou volgende week helemaal bovenaan je to-dolijstje moeten staan.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Bij een volle maan heb jij snel de neiging om té sociaal te zijn, maar deze keer heb je vooral nood aan wat rust. De nieuwe maan van vorige week bracht bij jou sterke emoties teweeg en die emoties zal de volle maan moeten counteren. Ze zal je spirituele, mentale en fysieke batterijen weer opladen. Om opnieuw in evenwicht te komen, moet je een stapje terugzetten en vooral contact maken met jezelf, zodat je kan achterhalen wat er écht op je lever ligt. Daar is de komst van de volle maan het ideale moment voor. In plaats van grote plannen te maken, kan je een dagboek bijhouden, een warm bad nemen of wat extra slaap inhalen.

Vissen (20 februari – 20 maart)

De volle maan zal bij jou niet zulke hevige emoties uitlokken als bij andere sterrenbeelden. Jij zal eerder subtiele, aangename fysieke én mentale veranderingen waarnemen die je kunnen helpen om de dynamiek binnen je relaties te veranderen. Daarnaast zal de maanenergie je aanmoedigen om te luisteren naar je eigen verlangens en die ook duidelijker aan te voelen. Eenmaal je die noden gevonden hebt en je in contact staat met je innerlijke zelf, zal je een energieboost voelen. Die zal je dan weer helpen om je kwetsbare kant op een veilige en gezonde manier te durven laten zien. Je leert eindelijk grenzen stellen én ze te bewaken, iets waar je het in het dagelijkse leven weleens moeilijk mee kan hebben.

Bron: Bustle

Lees ook: