Home Lifestyle Body VLOG: afzien, doe het met Flair… én met Disney

VLOG: afzien, doe het met Flair… én met Disney

Onze redactrice liep de Magic Run in Disneyland Paris.

Sporten is niet bepaald de favoriete weekendactiviteit van moderedactrice Catherine, maar voor een loopwedstrijd in Disneyland Paris wilde ze graag een uitzondering maken. Samen met 24.000 andere sportieve Disney-fans liep ze de enige echte Magic Run. Benieuwd hoe dat eraan toeging? Check de vlog!

Catherine koos wijselijk voor de 5K run en liet het zwaardere werk – van 10 tot 36K! – over aan de échte pro’s. De race stond dit jaar volledig in thema van ‘Avengers: Infinity War’, de epische superheldenfilm van Marvel.

Niet alleen moesten de lopers infinity stones verzamelen om überslechterik Thanos te verslaan, ze konden langs het parcours ook op de foto met populaire personages zoals Black Panther, Loki en Thor – helaas niet gespeeld door de echte Chris Hemsworth.

Dankzij a little bit of pixie dust en aanmoedigingen van haar lief/cameraman haalde redactrice Catherine de eindmeet.

Dankzij a little bit of pixie dust en aanmoedigingen van haar lief/cameraman ontdekte Catherine haar innerlijke superheld en haalde ze wonder boven wonder de finish. Bovendien legde ze de hele race ook nog eens vast op camera. Zie haar afzien, zweten, maar vooral genìeten in de vlog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zelf zin om mee te doen met de meest magische loopwedstrijd ter wereld? Schrijf dan alvast de volgende Disneyland Paris Magic Run in je agenda, die zal plaatsvinden van 19 tot 22 september 2019. De prijs voor deelname aan de Disneyland Paris 5K bedroeg dit jaar € 37, inclusief loop-T-shirt, medaille en gezonde versnaperingen. Meer info vind je hier.

Lees ook: