Home Lifestyle Last van vliegangst? Deze app helpt je die angst in no time...

Last van vliegangst? Deze app helpt je die angst in no time te overwinnen

Nooit meer stressen in het vliegtuig!

Unsplash

Stap jij steevast met klamme handen het vliegtuig op? Of kan je wel huilen wanneer het cabinepersoneel het woord turbulentie uitspreekt? Dan is de app SkyGuru zeker iets voor jou!

Hoe vaak je ook vliegen mag, die turbulentie is en blijft iets angstaanjagends. Niemand wordt graag door elkaar geschud, en al zeker niet zij die te kampen hebben met vliegangst. Voor hen lijkt het vaak het begin van een vliegtuigcrash! Maar gelukkig is er nu een hulpmiddeltje om die stresserende vlucht in de toekomst toch iets aangenamer te maken. Een piloot ontwikkelde namelijk de app SkyGuru om nerveuze passagiers te kalmeren en hen te begeleiden tijdens de vlucht. Luxe, toch? 😉

Virtuele begeleiding

Hoe dat juist in zijn werk gaat? Heel eenvoudig. Geef net voor je op het vliegtuig stapt je vluchtgegevens in en schakel je telefoon daarna op vliegtuigmodus. Jawel, de app werkt perfect offline. Je krijgt vervolgens gedurende de hele vlucht informatie over de route, de aankomsttijd én de huidige weersomstandigheden.

De sensoren in je telefoon registreren voortdurend wat er in en rondom het vliegtuig gebeurt. Zo weet jij als eerste wanneer er turbulentie aankomt en waar dat vreemde geluid plots vandaan komt. Bonus? Je kan de app gratis downloaden via de App Store en de Google Play Store. Zo kan jouw vakantie voortaan al op het vliegtuig beginnen en niet pas wanneer je weer veilig met beide voetjes op de grond staat.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.