Home Lifestyle Spelletjesfanaten, opgelet: je kan in oktober deelnemen aan het Vlaamse Rummikub Kampioenschap

Spelletjesfanaten, opgelet: je kan in oktober deelnemen aan het Vlaamse Rummikub Kampioenschap

Dit jaar gaat de wedstrijd door in Wijnegem Shopping Center.

rummikub
© Getty

Rummikub is een klassiek spel dat al jaren in onze kast ligt. Kans is dus groot dat er zich een aantal getrainde spelers onder ons bevinden. Win je steevast van je lief of je vriendinnen wanneer je het spel speelt? Dan kan je je nu inschrijven voor het Vlaamse Rummikub Kampioenschap van 2019.

Dat spelletjes steeds weer populairder worden, wisten we al langer, maar af en toe gaat het er wel heel fanatiek aan toe. Eind oktober wordt namelijk het Vlaamse Rummikub Kampioenschap georganiseerd in Wijnegem Shopping Center en iedereen kan zich inschrijven.

Vorig jaar was de 29-jarige Isabelle Fannes de beste Vlaming in het Belgisch kampioenschap Rummikub. Ze verloor nipt van de Waal Damien Platteau. Damien mocht op zijn beurt ons land vertegenwoordigen op het wereldkampioenschap in Israël. Klinkt niet slecht, toch?

Geïnteresseerd? Inschrijven kan via volgende link én deelnemen aan de wedstrijd is volledig gratis. Het enige wat je hoeft te doen, is je agenda vrijmaken op zaterdag 26 oktober. May the odds be ever in your favor!