Home Lifestyle VIDEO: zo verliep de reüniespecial van ‘Het Huis Anubis’

VIDEO: zo verliep de reüniespecial van ‘Het Huis Anubis’

Oh, de nostalgie!

Nog geen plannen dit weekend? Dan hebben wij goed nieuws, want de reüniespecial van ‘Het Huis Anubis’ staat helemaal online! De hoofdrolspelers blikken met elkaar terug op hun spannende avonturen en er komt zelfs wat geroddel aan te pas…

Een kleine 12 jaar geleden stonden enkele jonge acteurs voor de eerste keer op de set van ‘Het Huis Anubis‘. De serie werd al snel populair, en nu kijken Achmed Akkabi (Appie), Iris Hesseling (Amber), Lucien van Geffen (Fabian), Vreneli van Heibergen (Patricia), Sven de Wijn (Jeroen) en Loek Beernink (Nienke) maar al te graag terug op die fijne periode.

Nederlandse versie van ‘Friends’

‘Het was voor mij nooit een issue om die liefdeslijn met Loek te spelen. Wij deden dat gewoon’, vertelt Lucien. Met de kusscènes had de acteur dus geen probleem, maar zijn kledingkeuze was een ander verhaal. ‘De kleding die ik toen moest dragen, vond ik afschuwelijk.’

Tijdens de opnames woonde de cast bij elkaar in Antwerpen. Er werden vriendschappen gesloten, en die banden werden sterker dankzij hun bezoekjes aan de karaokebar achter de hoek. ‘Wij zaten daar echt iedere avond’, klinkt het bij Lucien. ‘We konden er gezellig met z’n allen zingen, dansen en een biertje drinken’, vertelt Vreneli. Voor Iris voelde het allemaal een beetje aan als de serie ‘Friends‘.

Reünie

Na hun terugblik op de serie zagen de hoofdrolspelers elkaar na al die jaren terug. Ze vielen elkaar meteen in de armen en al snel kwam er wat geroddel aan te pas. Conclusie: Achmed is grijs geworden, Sven ziet er goed uit, Vreneli is haar rode haren kwijt, Iris is de eerste van de bende die mama wordt, Loek is nog niets veranderd en Lucien heeft dan weer een complete make-over gekregen en staat op het punt om te trouwen. Congrats!

De volledige aflevering – inclusief alle roddels, terugblikken, bloopers en (romantische) verhalen – kan je hier bekijken. Have fun!

Krijg je niet genoeg van ‘Het Huis Anubis’? Stem je televisie dan elke schooldag af op Nickelodeon, want daar kan je om 19u30 schaamteloos naar deze spannende jeugdserie kijken.

Nog meer nostalgie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.