Home Lifestyle SCHATTIG: Victor en Line van ‘Blind Getrouwd’ hebben trouwplannen

SCHATTIG: Victor en Line van ‘Blind Getrouwd’ hebben trouwplannen

© VTM

Victor en Line van ‘Blind Getrouwd’ zijn uiteraard al maandenlang getrouwd en ze lijken van plan dat nog lang zo te houden. Maar hun trouwfeest zou het verliefde koppel graag overdoen. De twee zijn volop op zoek naar een feestlocatie, zeggen ze in een video voor VTM.

Victor en Line kregen eind vorig jaar een trouwfeest cadeau van VTM, maar we kunnen ons voorstellen dat dat – ondanks de leuke openingsdans – niet bepaald het feest van hun dromen was. De twee kenden elkaar op dat moment amper enkele uren en de zenuwen gierden waarschijnlijk nog door hun lijf. Aangezien de twee wel van een feestje houden, hebben ze het plan opgevat hun huwelijk gewoon nog een keer te vieren, dit keer helemaal naar hun zin én met zo veel mogelijk vrienden en familie erbij. Dat vertelt Line in een videodagboek – of is het een fotodagboek? – dat ze maakte voor VTM.

We krijgen trouwens ook een foto te zien van de potentiële toekomstige woning van Victor en Line, want de twee zijn op zoek naar een leuk huisje om te kopen!

Het moge duidelijk zijn: Victor en Line zijn gelukkig getrouwd en erg verliefd. Op Victors Instagrampagina vinden we de ene schattige koppelfoto na de andere.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het koppel heeft ook nog contact met de andere kandidaten, die helaas niet meer getrouwd zijn. In juli trokken Victor en Line nog op met Elke en Tim. Die laatste zette voor de duidelijkheid de hashtags #neewijzijngeenkoppel en #exvrouw onder de foto. Een koppel of niet, vermoedelijk krijgen Elke en Tim beide binnenkort een uitnodiging voor het trouwfeest 2.0 in de bus. Ze kunnen misschien elkaars date zijn, als vrienden dan?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.