Home Lifestyle YAY: Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ gaan samenwonen

YAY: Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ gaan samenwonen

'Het is dik aan tussen ons.'

VTM

Victor en Line uit het vorige seizoen van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ besluiten de volgende stap in hun relatie te zetten en gaan samenwonen. ‘We zien elkaar echt graag’, aldus het gelukkige koppel in Dag Allemaal.

De romantische zieltjes onder ons waren het afgelopen seizoen van het populaire VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ een beetje teleurgesteld. Slechts één koppel besliste om getrouwd te blijven, namelijk Victor en Line. De twee vertelden ons dat ze potentieel zagen in hun relatie, maar dat ze het rustig aan wilden doen nu de camera’s niet meer draaiden. ‘Na het experiment zijn we weer apart gaan wonen’, aldus Victor. ‘We doen alles stap voor stap.’

Niet Arendonk

Na zo’n negen maanden is het tijd voor de volgende stap, want het koppel kondigde aan dat ze de knoop doorhakten en gaan samenwonen. ‘Het gaat heel goed tussen ons’, aldus Victor in Dag Allemaal. ‘We komen er nu echt voor uit dat we elkaar graag zien. Iedereen mag weten dat het dik aan is. We zijn dan ook volop aan het praten over samenwonen tegen het einde van het jaar’, vult Line aan.

Victor vertelt dat hij al naar de bank en de notaris is geweest, dus de plannen zijn concreet. Enkel een locatie ontbreekt nog. ‘Het zal spijtig genoeg niet Arendonk worden’, aldus Victor. ‘Maar ons huwelijk is zeker de moeite waard om die sprong te wagen.’ Het koppeltje zal zich vestigen in de buurt van Antwerpen. ‘Misschien Berchem of Lier’, aldus Line.

Kindje of puppy

Line en Victor spreken zelfs al over kindjes. ‘We hebben allebei geen grote kinderwens’, zegt Victor in Dag Allemaal. ‘Als één van ons over een paar jaar een ommezwaai maakt, is het uiteraard bespreekbaar. Maar momenteel halen we liever een puppy in huis’, lacht Line.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.