Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: de mama van Victor deelt enkele schattige jeugdfoto’s van haar...

‘Blind Getrouwd’: de mama van Victor deelt enkele schattige jeugdfoto’s van haar zoon

Iets wat al onze ouders met elkaar gemeen hebben? Ze hebben ergens in een schuif een foto-album liggen met honderden gênante foto’s van onze tienerjaren in. Een item dat ze maar al te graag bovenhalen om ons te pesten, maar in tegenstelling tot de ouders van Victor uit ‘Blind Getrouwd’ halen ze het gelukkig niet boven op televisie.

Blind Getrouwd’ wordt makkelijk door zo’n miljoen mensen bekeken. Het is dus niet makkelijk om lief en leed te delen met gans Vlaanderen. Laat staan je gênante jeugdfoto’s… Alleen zag de moeder van Victor (wij zijn je eeuwig dankbaar!) er geen schroom in om enkele foto’s van haar zoon boven te halen.

Omdat Victor volgens mamalief vroeger nogal slordig was, besloten ze om hem een keertje voor de camera te zetten. Het resultaat is een bles waar Justin Bieber himself jaloers op zou zijn en een aantal awkward poses, maar je kan moeilijk anders dan de foto’s schattig te vinden. Iets waar zijn vrouw Line het duidelijk mee eens is en daarom krijgen we alvast een extra sprankeltje hoop voor hun beslissingsmoment. Wij duimen voor jullie, jongens!

Meer ‘Blind Getrouwd’: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.