Home Lifestyle ‘Blind Getrouwd’: ‘Het doet pijn om terug te blikken op hoe het...

‘Blind Getrouwd’: ‘Het doet pijn om terug te blikken op hoe het was’

Staat Joris en Annelies volgende week hetzelfde lot als Lenny en Jolien te wachten?

VTM

Voor de koppels is het moment van de waarheid (bijna) aangebroken. Lenny en Jolien beslissen vanavond over hun toekomst samen. De andere koppels krijgen nog een beetje extra tijd en zijn volgende week aan de beurt. Wij hopen alvast op een mooie score van 3/5, maar of dat ook het geval zal zijn, is nog even afwachten.

Vorige week vertelden Lenny en Jolien al dat het experiment niet gebracht heeft waar ze beiden op gehoopt hadden. Ondanks de vele overeenkomsten kwamen er helaas geen gevoelens naar boven. ‘Je kan heel veel raakvlakken hebben met iemand, maar daarom ben je nog niet verliefd’, aldus Jolien. We kregen in de afleveringen van vanavond heel wat moeilijke en emotionele momenten tussen het koppel te zien.

Wat het misschien iets makkelijker maakt, is dat ze beiden op hetzelfde niveau zitten. ‘We zijn het met elkaar eens dat we een vriendschappelijke relatie hebben’, zo vertelt Lenny. ‘De ware liefde hebben we niet gevonden, maar wel een oprechte vriendschap’, zegt hij iets later in de aflevering nog.

Het duo heeft de voorbije weken inderdaad veel afgelachen samen, maar voor de kijkers thuis was het fijn om ze eens van een iets serieuzere kant te zien. En ondanks dat de twee niet samen blijven als koppel, hebben ze er wel een mooie vriendschap bij. ‘Ik denk dat we elkaar zeker nog zullen horen en dat we ook nog zullen afspreken’, aldus Jolien.

De ware liefde hebben we niet gevonden, maar wel een oprechte vriendschap.

Na het zien van deze aflevering lijkt het alsof Annelies en Joris hetzelfde lot staat te wachten. De sfeer tussen het koppel is redelijk grimmig en de positieve momenten zijn redelijk ver te zoeken. Hun trouwfoto’s brengen nog een aantal mooie herinneringen naar boven, maar ook hier zie je dat de twee eigenlijk al afscheid van elkaar genomen hebben. ‘Het doet pijn om terug te blikken op hoe het was’, vertelt Joris nog tegen de camera’s.

Vrouwen aan de macht

Zowel Line als Joke bevinden zich in een luxepositie. Hun mannen zitten duidelijk al een stapje verder waardoor ze de touwtjes net iets meer in handen hebben. Hoewel de gevoelens van Joke zich langzaamaan beginnen te ontwikkelen, is het nog even afwachten welke keuze ze zal maken. ‘Ik voel wel dat er meer begint te komen’, zo vertelt Joke. Victor en Line zitten in een gelijkaardige situatie. Ook hier zit hij al een stapje verder en dat gaat gepaard met de nodige zenuwen. ‘Ik heb wel schrik voor het beslissingsmoment’. De afgelopen weken wist Victor ons hart alvast te veroveren met zijn charmes dus wij hopen alvast dat het bij zijn vrouw Line ook gelukt is.

Ook bij Elke en Tim is het nog even spannend afwachten. Van alle koppels samen tonen zij duidelijk het meeste affectie naar elkaar toe, maar is dit voor het duo ook genoeg om door te gaan als man en vrouw nadat het experiment afgelopen is? We zien het volgende week, want in de aflevering van komende maandag is het beslissingsmoment voor de resterende kandidaten aangebroken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.