Home Lifestyle Boeken Na het succes van ‘Verborgen Verlangen’ is er nu het boek ‘Verborgen...

Na het succes van ‘Verborgen Verlangen’ is er nu het boek ‘Verborgen Verleiding’

Kan jij maar niet genoeg krijgen van de film?

Verborgen Verleiding

Meestal zijn het succesvolle boeken die verfilmd worden, maar ‘Verborgen Verlangen‘ pakt het anders aan. Na het succes van de feelgoodfilm komt er nu een vervolg in de vorm van een boek: ‘Verborgen Verleiding’. Als je het ons vraagt, is het de ideale chicklit om dit weekend mee in de zetel te kruipen!

Vorige week ging ‘Verborgen Verlangen‘, het langverwachte filmdebuut van Astrid Coppens, in première in Antwerpen. De feelgoodfilm vertelt het verhaal van Louise Elsschot, een schoenenverkoopster die zich voordoet als auteur van het literaire meesterwerk ‘Verborgen Verlangen’ en zich uiteindelijk ontpopt tot een ware mediaster. Wij hebben goed nieuws voor de fans die maar niet genoeg kunnen krijgen van het verhaal: na de film verschijnt er nu een vervolgverhaal in boekvorm: ‘Verborgen Verleiding‘. En als je het ons vraagt, is het de perfecte chicklit om dit weekend – samen met een kop warme choco – mee onder een dekentje te kruipen.

‘Verborgen Verleiding’

Het gaat Louise Elsschot voor de wind: het boek ‘Verborgen Verlangen’ is een immens succes, ze heeft een eigen schoenenzaak, vormt een gelukkig koppel met uitgever Vincent Van Brakel en verwacht haar eerste kindje. Maar al snel blijkt dat een leven in de schijnwerpers ook een schaduwkant heeft.

Wanneer Louise een belangrijke rol krijgt in de langverwachte verfilming van het boek, gaat de bal aan het rollen. Nu ze eindelijk de kans krijgt om haar ambities waar te maken, slaagt ze er maar moeilijk in die te verzoenen met haar nieuwe gezinsleven. En dan is er nog die zonderlinge man die haar sinds de Boekenbeurs lijkt te volgen. Hoelang zal ze haar geheim nog kunnen bewaren?

Heb je ‘Verborgen Verlangen’ nog niet gezien? De feelgoodfilm draait momenteel in de bioscoop!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.