Home Lifestyle Film Première ‘Verborgen Verlangen’: ‘Toen ik hoorde dat ik in een film zou...

Première ‘Verborgen Verlangen’: ‘Toen ik hoorde dat ik in een film zou spelen met Astrid Coppens, was ik sceptisch’

Roel Vanderstukken, een van de hoofdrolspelers, was op de première en verklapte ons wanneer hij terug op de set van 'Familie' zal staan.

Vanaf vandaag is er weer een nieuwe Vlaamse film in de zalen en daar hoort natuurlijk een fancy avant-première bij. Ter ere van Astrid Coppens‘ allereerste stappen in de filmwereld zakten BV’s zoals Jani Kazaltzis en Natalia dinsdagavond af naar Antwerpen om hun vriendin aan het werk te zien in de feelgoodfilm ‘Verborgen Verlangen’.

Actrice Astrid

Niet alleen haar achternaam is veranderd sinds we Astrid Coppens leerden kennen op VIJF, ook haar carrièrepad is een beetje gewijzigd. Met ‘Verborgen Verlangen’ maakt amazing Astrid de overstap van televisie naar film en volgens collega’s Mathias Sercu en Roel Vanderstukken doet ze dat erg goed. Goede vriend Jani Kazaltzis is voor het zien van de film ook al overtuigd van Astrids kunnen.

Astrid speelt in ‘Verborgen Verlangen’ schoenenverkoopster Louise Elsschot, die een (flut)boek schreef…over schoenen. Aangezien uitgevers Van Brakel op hetzelfde moment de geweldig geschreven roman ‘Verborgen Verlangen’ van een eerder timide – en minder aantrekkelijke – auteur binnenkrijgen, besluiten ze Louise als ghostwriter te gebruiken. We willen niet te veel verklappen, maar twee dingen kunnen we je al meegeven: Astrid heeft minstens een seksscène en tussen haar en het personage van Roel Vanderstukken zou het weleens romantisch kunnen worden. Genoeg gezegd?

Meer Vlaamse films:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.