Home Lifestyle Film ZIEN: dit is de trailer van Astrid Coppens’ debuutfilm ‘Verborgen Verlangen’

ZIEN: dit is de trailer van Astrid Coppens’ debuutfilm ‘Verborgen Verlangen’

Ga jij kijken?

Yay, onze woensdagochtend begint bijzonder goed, want VIJF zwierde net de allereerste trailer van ‘Verborgen Verlangen‘ online. Yep, ons Astrid heeft de acteermicrobe helemaal te pakken.

Astrid Coppens schittert dit najaar in de hoofdrol van ‘Verborgen Verlangen‘. Voor de film kruipt ze in de huid van schoenenverkoopster Louise, maar al snel krijgt ze een andere titel in het verhaal.

Het verhaal

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel. Maar alles wordt anders wanneer ze twee nieuwe manuscripten van ‘Verborgen Verlangen‘ in hun handen krijgen. Het ene verhaal is een literair juweeltje van de verlegen Herman Schotte en het andere werkje (vol dt-fouten) is neergepend door Louise. De twee broers zijn overtuigd van het verhaal, maar zetten Herman in als ghostwriter en Louise mag met alle eer gaan lopen. En die eer is groot, want het boek verkoopt als zoete broodjes. De roem stijgt naar het hoofd van Louise, maar dan wil Herman opeens officiële erkenning voor zijn verhaal. Als dat maar goed afloopt…

Naast Astrid Coppens spelen ook Roel Vanderstukken, Mathias Sercu, Dominique Van Malder, Kim Hertogs, Hans Royaards, Janine Bischops, Joke Devynck, Hans Van Cauwenberghe en Tania Kloek mee in de film. Kortom: een cast om ‘u’ tegen te zeggen.


‘Verborgen Verlangen’ verschijnt vanaf 22 november 2017 in de bioscoop. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.