Home Lifestyle Food Hallo, BBQ-seizoen: Greenway komt met vegetarische barbecuepakketten

Hallo, BBQ-seizoen: Greenway komt met vegetarische barbecuepakketten

Ook veggies kunnen van een heerlijke BBQ genieten.

Vegetarische barbecuepakketten
© Greenway

Temperaturen tot twintig graden? Dat vraagt om een barbecue! Goed nieuws voor wie geen fan is van spekfakkels, vlezige barbecueworsten of een flinke rack spareribs, want Greenway komt met vegetarische barbecuepakketten én vegan kebab zodat ook veggies op zwoele zomeravonden van een heerlijke BBQ kunnen genieten.

Blijf jij als vegetariër nogal vaak op je honger zitten terwijl je vrienden zich volop laten gaan aan allerlei vleesjes op de BBQ? Greenway brengt daar maar al te graag verandering in, want vanaf deze week kan je bij Delhaize namelijk vegetarische eenpersoonsbarbecuepakketten kopen. Op het menu: vier veggie balletjes, een paprikaburger en een witte worst met kruiden. Rest jou alleen nog je lekkernijen op de barbecue te leggen.

Greenway vegetarische barbecuepakketten

Vegan kebab

Ben je nog niet zo heel lang vegan en mis je die vettige kebab na een avondje uit? Tegelijk met het veggie BBQ-pakket en na groot succes op festivals en in zijn restaurants, legt Greenway ook een vegan kebab in de rekken. Lekker op een wrap of in een pitabroodje met wat groentjes en een lekker looksausje, bijvoorbeeld.

De vegetarische barbecuepakketten vind je voor € 3,99 bij Delhaize. Voor de vegan kebab betaal je € 3,85.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.