Home Lifestyle 5 vakantiehuisjes met een waanzinnig uitzicht in het zuiden van Europa

5 vakantiehuisjes met een waanzinnig uitzicht in het zuiden van Europa

Dinner with a view? Deze vakantie boeken wij een vakantiehuisje met een waanzinnig uitzicht. Zo kunnen we een week lang, all day en all night, genieten van een prachtig panorama over de Zuid-Europese bergen, de azuurblauwe Mediterraanse Zee of de heuvels van Toscane. Wijntje in de hand, en klaar. Wat heb je nog meer nodig?

Finca Vista Bonita

De naam zegt het zelf al: Finca Vista Bonita is een typische finca met een prachtig uitzicht over het zuiden van Tenerife. Je waant je in the middle of nowhere, maar zit toch vlakbij Playa de las Americas en het dorpje El Medano. Blijf je liever ter plaatse – wat we helemaal begrijpen – dan kan je op het zonneterras genieten van het indrukwekkende panorama of ontspannen in het verwarmde binnenzwembad of de jacuzzi.

Bekijk hier.

Lindia Athena Luxury Villas

Mooier dan de luxueuze villa’s van Lindia Athena wordt het niet. Dat uitzicht! Wat een droomplek! Vanaf het terras loopt het privézwembad prachtig over in de azuurblauwe zee die het Griekse eiland Rhodos omringt. Hoewel we er sterk aan twijfelen of je het terras wel zou willen verlaten, is ook de binnenkant van de villa al bijna even indrukwekkend. Zo veel luxe!

Bekijk hier.

Lameriana Village

Op het Griekse eiland Kreta kijk je dan weer vanuit je jacuzzi over de bergen en olijfgaarden bij Lameriana Village. Ook het restaurant kijkt uit over hetzelfde adembenemende panorama. De vakantiehuisjes van Lameriana Village liggen in een rustige streek omringd door veel natuur en is de place to be voor foodies. Je kan er kooklessen en wijnproeverijen volgen. Zalig!

Bekijk hier.

Casa Pura Vida

B&B Casa Pura Vida is het paradijs in hartje Andalusië en eigendom van onze landgenoten Anke en Kristof. De heuvel waarop je kijkt vanaf het zwembad staat vol olijfbomen. Zo rustgevend! Wissel je je dagen aan het zwembad graag af met een cultureel bezoek aan de stad? Het populaire Granada, Cordoba, Malaga en Sevilla liggen vlakbij!

Bekijk hier.

Thalori

Via smalle bergweggetjes en pittoreske dorpjes op het Griekse eiland Kreta rijd je naar het afgelegen maar prachtige Thalori. Eenmaal aangekomen heb je een grandioos uitzicht over de groene bergvlaktes en de azuurblauwe zee. Het domein bestaat uit 14 vakantiehuisjes die allemaal even eenvoudig en artistiek zijn. Ook in het restaurant geniet je van dat indrukwekkende uitzicht terwijl je smult van heerlijk lokale gerechten.

Bekijk hier.

[td_smart_list_end]

In samenwerking met Eliza was Here.

Lees ook: