Home Lifestyle Body Dankzij deze uitvinding hoef je je tanden binnenkort nooit meer te poetsen

Dankzij deze uitvinding hoef je je tanden binnenkort nooit meer te poetsen

Onze gebeden zijn verhoord!

© Amabrush

Wie een hekel heeft aan zijn tanden te poetsen, springt bij dit nieuws vast een gat in de lucht. Binnenkort hoef je je gebit namelijk helemaal niet meer al schrobbend te onderhouden!

En dat dankzij de ‘Amabrush’. De Amabrush is een soort van tandenborstel die je als een gebitje in je mond plaatst. Na een druk op de knop, poetst de borstel je tanden automatisch in slechts 10 seconden. Heaven!

De Amabrush maakt tandenpoetsen sneller, automatisch en efficiënter zodat je meer tijd hebt voor de leuke dingen in je leven.

Crowdfunding

De bedenkers van de Amabrush startten een crowdfundingpagina op om hun uitvinding te financieren. En wat bleek? Hun uitvinding viel enorm in de smaak. De beoogde € 50.000 werd vér overschreden. Momenteel staat het verzamelde bedrag al op meer dan € 840.000.

Hoe dan?

Hoe kan zo’n Amabrush je gebit in godsnaam in 10 seconden schoonmaken als jij er altijd twee minuten lang aan zit te schrobben? Daar hebben de uitvinders een logische verklaring voor: ‘Als je je tanden twee minuten lang met een normale tandenborstel poetst, wordt elk oppervlak 1,25 seconde gepoetst. Amabrush zorgt ervoor dat álle kanten van elke tand gedurende de volle tien seconden gereinigd worden.’

De handige tandenborstel bestaat uit een mondstuk en een handstuk dat de borsteltjes stevig doet trillen. Bovendien bevat hij tandpastacapsules die de borsteltjes tijdens het poetsen voldoende tandpasta bezorgen.

Hebben!

Je kan je Amabrush nu al bestellen voor € 79. De leveringen worden in december van dit jaar verwacht.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.