Home Lifestyle Body UITGETEST: PACK’D, het eerste abonnement voor voedingssupplementen aan huis

UITGETEST: PACK’D, het eerste abonnement voor voedingssupplementen aan huis

Ik heb het gevoel dat ik minder hoofdpijn heb dan gewoonlijk en dat ik minder snel vermoeid ben. Maar dat kan natuurlijk ook aan het welbekende placebo-effect liggen...

© Pack'd

PACK’D is het eerste merk in ons land dat voedingssupplementen aan huis levert. Speciaal voor jullie nam ik twee weken lang elke ochtend en elke avond vier voedingssuplementcapsules van het merk in.

Mensen eten vaak te veel, maar zijn toch ondervoed. Vanuit die bezorgdheid gingen David Box, de oprichter van designfitness The Brick op het Antwerpse Zuid, en Kristof Pirijns aan het brainstormen. Ze stampten samen PACK’D uit te grond, het eerste merk dat in ons land voedingssupplementen aan huis levert.

Twee weken lang nam ik elke ochtend en elke avond vier PACK’D-capsules in. De supplementen die je ‘s morgens dient in te nemen zijn er een voor energie, een om beter te kunnen focussen, een met omega voor je hersenen, zicht en hart en eentje die de nodige greens bevat. ‘s Avonds is er een capsule voor je botten, een voor je immuunsysteem, een voor de spijsvertering en opnieuw het supplement met de nodige greens. Alle bestanddelen van de capsules en hun beoogde werking kan je hier gedetailleerd bekijken.

Positief:

  • De verpakking is simpel en mooi, net zoals de inhoud.
  • Je kan de supplementen dankzij de handige individuele verpakking makkelijk meenemen als je niet thuis slaapt.
  • Er wordt een duidelijke omschrijving van alle capsules bijgevoegd. Je weet wat je inneemt en wat de beoogde werking is.
  • Ik heb het gevoel dat ik iets minder vaak hoofdpijn heb dan gewoonlijk en dat ik minder snel vermoeid ben. Maar dat kan ik natuurlijk ook te danken hebben aan het welbekende placebo-effect dat zo’n capsules kunnen veroorzaken…

Negatief:

  • Vooral het kostenplaatje wringt. € 3,57 per dag is niet niks. PACK’D zelf communiceert over de prijs als ‘de prijs van een cappuccino‘, maar of wij die cappuccino ‘s morgens voortaan zullen inruilen voor vier capsules? We vrezen van niet.
  • Gelukkig had ik het ook niet verwacht, maar ik merk niet echt dat ik me beduidend beter voel dan toen ik de supplementen nog niet innam. Logisch, maar ergens ook lastig dat je zo veel betaalt voor iets waarvan je niet heel veel ondervindt.

Meer info vind je hier.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.