Home Lifestyle Hotspots UITGETEST: een nachtje in La Maison du Jardinier op het Domaine de...

UITGETEST: een nachtje in La Maison du Jardinier op het Domaine de Ronchinne

Dankzij onze pocket 'Hotels aan het water' slaap je er voor een prikje!

Maison du Jardinier

Bij Flair zijn we constant op zoek naar leuke nieuwe adresjes om onze lezeressen mee te verwennen. En dus gingen we langs bij La Maison du Jardinier, op het prachtige terrein van Domaine de Ronchinne, dat je deze week in de pocket ‘Hotels aan het water’ kan terugvinden. Van een magische ervaring gesproken!

Wil je er even tussenuit, weg van de drukte in het midden van de natuur? Dan moet jij bij La Maison du Jardinier zijn. Het Domaine de Ronchinne heeft met een oppervlakte van 42 hectare voldoende grond om natuurliefhebbers te plezieren. Het imposante 19e-eeuwse kasteel kijkt dan weer uit over het landgoed en biedt een panoramisch uitzicht op de omliggende vijvers en bossen.

La Maison du Jardinier

Naast het imposante kasteel vind je op het Domaine de Ronchinne ook een heleboel afgelegen huisjes en gerenoveerde bijgebouwen. Eentje daarvan is La Maison du Jardinier, een gerenoveerd stenen huis met 26 hotelkamers en zot veel charme. Ideaal gelegen op een steenworp van de orangerie en het kasteel (en dus alle hoteldiensten). Al kan je er dus ook voor kiezen om voor heel even zelf eigenaar van het huis te zijn en je helemaal thuis te voelen.

La Maison du Jardinier is een uitzonderlijke plek die met veel smaak werd ingericht. Het lijkt zo alsof je je op de set van een decoratiemagazine bevindt. De plek is uitermate geschikt voor een weekendje met vrienden, een uitje met collega’s of een bruiloft en de sfeer van de gezellige binnentuin nodigt uit voor lange zomeravonden. Al zorgen de verschillende activiteiten op het domein (mixologieworkshops, biljart, fitness, minigolf, etc.) er ongetwijfeld voor dat je de deur uitkomt.

1 / 8
La Maison du Jardinier
Kamer
Badkamer
Keuken
Binnentuin
Lobby
Lobby
Eetzaal
La Maison du Jardinier
La Maison du Jardinier

Kamer
Kamer

Badkamer
Badkamer

Keuken
Keuken

Binnentuin
Binnentuin

Lobby
Lobby

Lobby
Lobby

Eetzaal
Eetzaal

Flairtip

Dit adresje vind je terug in de pocket ‘Hotels aan het water vanaf € 33 p.p.‘, die je deze week bij Flair vindt. Je logeert dan in La Maison du Jardinier voor de Flairprijs van € 33 p.p. Zalig!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.