Home Acties & Wedstrijden Acties Deze week bij Flair: ‘Hotels aan het water vanaf € 33 p.p.’

Deze week bij Flair: ‘Hotels aan het water vanaf € 33 p.p.’

Kies uit prachtige hotels aan zee, meer, vijver of zwembad in België, Nederland en Frankrijk!

© Flair / Domaine de Ronchinne

Nog geen vakantie maar toch dringend nood aan een weekendje weg? Wordt het warme weer je te veel en heb je nood aan verkoeling maar geen al te groot budget? Koop dan deze week je Flair mét pocket ‘Hotels aan het water’.

Ga zonnen op het strand, watersporten op een meer, kajakken op een rivier of doe een bommetje in het zwembad van je hotel. En omdat wij een vriendinnenprijsje voor jou geregeld hebben, hou je nog geld over voor dat jurkje, die heerlijke coupe ijs of dat gezellige restaurant. Kies uit onze geselecteerde hotels aan het water in België, Nederland en Frankrijk! Hier alvast een greep uit het aanbod:

View this post on Instagram

We see you #hotellavillamarine #lavillamarine

A post shared by Hotel** La Villa Marine (@hotel_la_villa_marine) on

Voor je enthousiast gaat boeken, lees eerst even dit:

  • Je kan met de bon een adresje uit de pocket uittesten en genieten van de aanbieding die bij het adres is vermeld. De voorwaarden en aanbiedingen verschillen per adres.
  • Met een Flairbon kan je één of meerdere (max. 3) opeenvolgende nachten boeken voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (t/m 18 jaar) in hetzelfde hotel, tenzij anders vermeld.
  • Vermeld bij het boeken duidelijk dat het om de Flairactie gaat en bied bij het uitchecken de originele Flairbon aan die te vinden is in de pocket.
  • De prijs van € 33of € 44per persoon per nacht is op basis van een tweepersoonskamer, die je ook met z’n tweeën betrekt. Eén kamer kost dus € 66 of € 88. In de meeste hotels geldt een toeslag voor een eenpersoonskamer.
  • Elk hotel heeft een zwembad, ligt aan het water en/of heeft thermen.
  • Deze actie is geldig van 9 juli tot en met 9 oktober 2019. Dat betekent dat je binnen die periode boekt én effectief in het hotel verblijft. Eventuele uitzonderingen op de data zijn per hotel weergegeven.
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid. Opgelet: sommige hotels verhuren een beperkt aantal van hun kamers voor deze Flairprijs. Dat wil zeggen dat alle Flairkamers volzet kunnen zijn, terwijl je wel nog een kamer tegen de gewone (hogere) prijs kan boeken.
  • Als je om de een of andere reden moet annuleren, wees dan zo vriendelijk om het hotel tijdig te waarschuwen (het liefst zeven dagen vóór je geplande aankomstdatum). Zo kan jouw kamer aan een andere Flairlezeres worden verhuurd.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.