Home Lifestyle Food UITGETEST: mag het ook eens wat meer zijn? HelloFresh levert nu ook...

UITGETEST: mag het ook eens wat meer zijn? HelloFresh levert nu ook Premium-gerechtjes

Bestel wekelijks een restaurantwaardig gerechtje in je foodbox.

© HelloFresh

Voor wie de reguliere foodboxen van HelloFresh maar wat gewoontjes vindt, biedt de maaltijdboxleverancier nu ook Premium-gerechtjes aan. Redactrice Robine testte het nieuwe gerechtje voor jullie uit!

Bovenop hun Original-, Veggie-, Familybox en Quick & Easy Box kan je bij HelloFresh nu ook wekelijks een Premium-gerechtje bestellen. Wil je je gasten iets lekkers voorschotelen waarvan ze een tikkel onder de indruk zijn? Dan zijn de Premium-gerechtjes van HelloFresh iets voor jou.

Restaurantwaardige gerechtjes

Zoals altijd bij HelloFresh draait het ook bij de Premium-gerechten in de eerste plaats om gemak. Je krijgt alle ingrediënten aan huis geleverd mét handige receptenfiche. Tegen een meerprijs van 2 euro kan je nu ook wekelijks het Premium-gerecht selecteren bij de samenstelling van je foodbox.

Geen idee aan welke Sergio Herman-achtige herehjes je jezelf moet verwachten? Enkele voorbeeldjes zijn gekonfijte kippendij met bagna cauda, ansjovis, knoflook en zoetzure groenten, of gebakken zalmfilet met zeekraaltopping, venkel, krieltjes en een citroenmayonaise. Sounds yummy!

Het verdict

Ik testte de aardappelkoekjes met warmgerookte zalm, zure room, dille en appel-koolrabisalade uit. Het gerechtje zag er blijkbaar fantastisch uit want ik kreeg van heel wat vriendinnen de vraag of ik het recept met hen wilde delen. En het belangrijkste: het smaakte zo mogelijk nóg lekkerder dan het eruitziet.

Positief:

  • Op originaliteit scoort dit gerechtje uiteraard erg goed. Mijn ouders waren aangenaam verrast.
  • De smaak! Ik heb het recept perfect gevolgd en de smaken zaten heel goed.
  • Mooie presentatie. Door de foto’s die bij het recept zitten kan je ook je presentatie mooi verzorgen. Het was een plezier om de bordjes voor mijn gasten hun neus te zetten!

Negatief:

  • De receptenfiche beloofde dat mijn Premium-gerecht binnen de 55 minuten op tafel zou staan, heb ik er toch zeker een halfuur langer over gedaan. Aardappelen raspen, aardappelkoekjes bakken, koolrabi en appel in dunne reepjes snijden… Bijzonder tijdrovend en niet al te leuk keukenwerk.
  • De porties zijn niet meteen voor grote eters.
  • De foodboxen van HelloFresh zijn sowieso nogal prijzig. Voor drie maaltijden voor vier personen betaal je zo’n € 65. Met slechts één Premium-gerechtje erbij betaal je dan al bijna € 75. Waar voor je geld? Daar ben ik niet helemaal zeker van.

Kijk op de website van HelloFresh voor meer informatie.

Lees ook: