Home Lifestyle UITGETEST: een maand lang elke dag seks

UITGETEST: een maand lang elke dag seks

Staat veel seks gelijk aan een goede relatie?

UITGETEST: een maand lang geen seks

1 maand lang geen seks

Week 1: wel, dit is frustrerend…

Drie dagen. Dat is exact hoe lang we het bij een eerste poging volhouden. Door het eerst een hele maand elke dag te doen, heb ik mijn driften duidelijk niet meer onder controle. Ik moet en zal hem hebben, alle discipline en zelfbeheersing gaan zonder pardon het raam uit! Tja, het vlees is zwak. Op naar poging twee, en ditmaal neem ik mijn voorzorgen. In de aanslag: een losse katoenen pyjama, een fort van knuffels en kussens als tussenscheiding in ons bed en extra veel en laat werken om mezelf zo murw mogelijk te maken tegen bedtijd. De goesting is groot, maar de plicht roept luider. Ik raak mijn lief met geen vinger meer aan en negeer dat ik de muren oploop van seksuele frustratie. Eigenlijk nog wel opwindend, dat uitgesteld verlangen…

Week 2: vertrek maar, schat!

Driewerf hoera, het lot is me goed gezind. Mijn vriend vertrekt vandaag voor een week op zakenreis naar Griekenland. Nog nooit heb ik hem met zo veel opluchting uitgezwaaid. Dat mag dan (weer) een beetje valsspelen zijn, de omstandigheden komen wel als geroepen. Hoewel mijn hormonen ondertussen wat gekalmeerd zijn, voel ik me nu vooral schuldig ten opzichte van hem. Hij heeft het er niet makkelijk mee dat ik hem zo weinig aandacht geef en zijn blauwe ballen worden stilaan echt een probleem. Afstand is het enige wat ons nu nog kan redden. En chocolade, natuurlijk, kilo’s chocolade.

Mijn libido is onder het vriespunt gezakt en zijn puppyogen laat me ijskoud. Het gaat pijlsnel de foute richting uit!

Week 3: liever Netflix

Wauw, wat een ommekeer. Hoewel ik er twee weken geleden rotsvast van overtuigd was dat ik de rest van mijn leven quasi dagelijks van jetje zou geven en me vorige week rotslecht voelde tegenover m’n vriend, is seks al na twee weken staakt-het-vuren zowat het laatste aan m’n hoofd. Mijn libido is onder het vriespunt gezakt en de puppyoogjes van m’n lief laten me ijskoud. Waarom moeite doen om die comfy jogging met pelsje uit te trekken en me in het zweet te werken voor een paar orgastische seconden als Netflix me urenlang een voldaan gevoel kan geven onder mijn warme, fluffy dekentje? Wacht… Heb ik dat écht net gedacht? Het gaat pijlsnel de foute richting uit met mij.

Week 4: ik, de vergeetkampioen

Het gaat van kwaad naar erger ten huize frigobox. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar zelfs als de langste maand van m’n leven eindelijk achter de rug is, duurt het nog vier extra dagen voor ik me dik tegen m’n zin weer in een mooi setje lingerie hijs en me een hele dag oppep om ’s avonds de vloek der dufheid te verbreken. God, wat voelt dat geforceerd… Of tenminste, de eerste vijf minuten. Jezusmina, hoe kon ik zo snel vergeten hoe heerlijk dit voelt? Laat ik deze maand zo snel mogelijk archiveren in de ‘selectief gewist’-map van mijn geheugen en het dubbel en dik goedmaken met mijn vriend op de manier die altijd werkt (knipoog).

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.