Home Lifestyle UITGETEST: een maand lang elke dag seks

UITGETEST: een maand lang elke dag seks

Staat veel seks gelijk aan een goede relatie?

Wat doet een maand lang elke dag seks met je relatie?

Wat doet een maand lang elke dag seks met je relatie?

Sorry, vrienden van de wetenschap, meer seks maakt wel degelijk gelukkiger. Eenmaal in de stemming heeft meer seks niet alleen een verbluffend effect op mijn relatie, maar ik merk in alle aspecten van mijn leven positieve veranderingen.

Eerst en vooral: het lief en ik maken veel minder ruzie en zitten – in tegenstelling tot hoe mensen ons doorgaans kennen – niet de hele tijd te kibbelen of elkaar het bloed onder de nagels vandaan te halen (op de meest liefkozende manier, uiteraard). Grote beslissingen nemen – zoals een interieur kiezen voor het huis dat we aan het verbouwen zijn – gaat verdacht makkelijk. Wanneer hij toch een keertje tegen mijn kar rijdt, lijkt mijn woede van me af te glijden als het satijnen kamerjasje dat ik gisteravond voor de gelegenheid aantrok.

Minder ruzie en frustraties, meer veerkracht, een stralende huid… Seks maakt écht gelukkiger.

Ik word zelfs niet langer knorrig wanneer hij weer eens een bord of koffiemok midden in de zetel laat staan. In plaats daarvan zet ik het zelf bijna huppelend op het aanrecht. Zal ik maar meteen ook zijn sokken wassen? Ik heb ook het gevoel dat we veel meer praten. We hebben allebei een heel drukke agenda en komen er niet vaak aan toe om samen te eten. Voor veel koppels is dat het moment waarop je een beetje met elkaar synchroniseert. Voor ons is dat nu het uurtje na de dagelijkse daad.

Voor het eerst heb ik ook het gevoel dat hij effectief luistert naar wat ik te zeggen heb, haha! Ook op het werk merk ik dat de noeste arbeid vruchten afwerpt. Stress, wat was dat ook alweer? Ik lijk veerkrachtiger in probleemsituaties en ben net een sponsje dat alles met gemak opneemt, om daarna de troep netjes op te kuisen. Als het me toch eens wat hoog zit, is dat meteen van de baan nadat we mijn favoriete vorm van ontspanning van de to-dolijst hebben geschrapt. En last but not least: ik heb ook de indruk dat mijn lichaam er baat bij heeft. Mijn huid heeft een natuurlijke gloed, mijn haar glanst en wipt in het rond, en ik zit een pak beter in mijn vel.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.