Home Lifestyle Dit is het type partner dat jij volgens je sterrenbeeld aantrekt

Dit is het type partner dat jij volgens je sterrenbeeld aantrekt

En voor wie pas je beter op?

type partner
© Anastasiya Vysotskaya via Unsplash

Dankzij astrologen kunnen we bij belangrijke levensvragen raad vragen aan de sterren. Zij weten haast alles, gaande van onze volgende reisbestemming en de perfecte trouwjurk tot zelfs de beste sekstips. Benieuwd wat voor partner jij aantrekt? Ook dat staat in de sterren geschreven.

 Ram (21 maart t/m 20 april)

Jij zit vol energie en bent impulsief. Vaak trek jij dan ook precies het tegenovergestelde aan: een stille man/vrouw die anders kijkt naar de dingen. Dat kan leiden tot een evenwichtige relatie of juist tot heel veel frustraties en onbegrip.

Bad boy/girl alert: pas op voor die ongevoelige crush. Jij trekt eerlijke types aan, maar soms kunnen ze bot en kwetsend overkomen.

Stier (21 april t/m 21 mei)

Het duurt even voor iemand jouw vertrouwen heeft gewonnen, maar als jij eenmaal voor iemand valt, ga je all-in. Door jouw toewijding trek je vaak types aan die ‘gebroken’ zijn en hulp nodig hebben.

Bad boy/girl alert: pas op voor een gesloten persoon. Je denkt dat hij/zij mysterieus en sexy is, maar in werkelijkheid is hij/zij onverschillig.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Jij houdt van sociale interactie en leert veel mensen (en dus ook een potentieel lief) kennen door je uitgebreide vriendenkring. Vaak trek jij mannen/vrouwen aan die vallen op je open persoonlijkheid en net zo extravert zijn als jij.

Bad boy/girl alert: pas op voor iemand die populair is. Hij/zij doet vriendelijk tegen iedereen, maar meent dat niet altijd en is iets té gesteld op zijn/haar reputatie.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Jij hebt een groot hart en doet alles voor de mensen die je graag ziet. Deze eigenschap straal je ook uit, waardoor je het gevoelige type aantrekt.

Bad boy/girl alert: pas op voor een bezitterig lief. Hij/zij is heel controlerend en dat kan snel verstikkend worden.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Omdat jij de mensen van wie je houdt graag veel aandacht geeft, trek jij jammer genoeg het aanhankelijke type aan.

Bad boy/girl alert: pas op voor de praatjesmaker. Je uitgesproken persoonlijkheid trekt de aandacht van dit type. Hoewel hij/zij in het begin oprecht geïnteresseerd is, raakt hij/zij ook snel op iemand uitgekeken.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Je kan goed luisteren en bent kalm en betrouwbaar. Hoewel je niet met opzet drama opzoekt, trek jij meestal iemand aan met heel veel ‘bagage’. Hij/zij zoekt bij jou de zaken die ontbreken in zijn/haar eigen leven: stabiliteit en orde.

Bad boy/girl alert: pas op voor die impulsieve crush. Zijn/haar avontuurlijke geest is aantrekkelijk, maar hij/zij heeft een rusteloze kant die hem/haar weerhoudt te settelen.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Jij houdt van balans, maar kan moeilijk knopen doorhakken. Misschien is het door deze besluiteloosheid dat jij meestal een player aantrekt. Hij/zij voelt aan dat je zelf niet goed weet wat je wil in een relatie en maakt daar gretig gebruik van.

Bad boy/girl alert: pas op voor een dominant lief. Tenzij je net als Anastasia Steele (uit ’50 Shades of Grey’) geniet van een bazig type, kan je maar beter ver uit zijn/haar buurt blijven.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Jij bent enorm onafhankelijk en hebt tijd voor jezelf nodig. Daarom is de persoon die voor jou durft te vallen iemand die zelf ook sterk in zijn/haar schoenen staat.

Bad boy/girl alert: pas op voor het besluiteloze type. Hij/zij bedoelt het niet slecht, maar deze eigenschap maakt van hem/haar een moeilijke partner.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Jij bent avontuurlijk en staat te popelen om nieuwe dingen te ontdekken. Ironisch genoeg trek jij het type aan dat niets liever wil dan jou zo snel mogelijk temmen en doen settelen.

Bad boy/girl alert: pas op voor een iemand die onvoorspelbaar overkomt. Eerst is hij/zij lief en heeft die persoon alleen maar oog voor jou, en het volgende moment laat hij/zij niets meer van zich horen.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Jij neemt de dingen serieus en hebt duidelijke doelen in het leven. Door je focus en gedrevenheid trek jij types aan die juist heel nonchalant zijn. Hoewel jij je kan ergeren aan zo’n casual type, kan zijn/haar geweldige humor en losse houding een mooie aanvulling zijn op jouw persoonlijkheid.

Bad boy/girl alert: pas op voor een charmeur. Zo’n persoon is stiekem héél onzeker, maar verbergt dat achter een meesterlijke façade.

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Jij bent enorm onzelfzuchtig en geeft al je tijd en energie aan anderen. Jammer genoeg maakt net dat jou een makkelijk doelwit voor types die niet altijd even goede bedoelingen hebben.

Bad boy/girl alert: pas op voor een roekeloze optimist. Hij/zij mag dan leuk zijn om mee om te gaan, diezelfde roekeloosheid maakt hem/haar ook enorm onverantwoordelijk.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Jij zit vaak te dagdromen, verzonken in je eigen gedachten. Hierdoor trek je de extraverte types aan die nooit onopgemerkt blijven in een menigte. Iemand die zelfverzekerd is en je helpt om uit je schulp te komen is exact wat je nodig hebt.

Bad boy/girl alert: pas op voor iemand die zich stoer voordoet. Zijn/haar karakter maakt hem/haar onweerstaanbaar, maar hij/zij heeft een donkere, manipulatieve kant.

Lees ook: