Home Lifestyle #TemptationIsland: een les filosofie en het ultieme bedrog in aflevering 9

#TemptationIsland: een les filosofie en het ultieme bedrog in aflevering 9

Wij zijn alvast benieuwd welke uitspraken Karim nog voor ons in petto heeft.

temptation island
© VIJF

In de aflevering van vorige week speelde Arda al met vuur. Zo liet hij verleidster Eline gevaarlijk dichtbij komen. Het duurde dan ook niet lang vooraleer hij bezweek aan de temptatiooon. Resultaat? In het resort van de vrouwen ging de gevreesde gong maar liefst drie (!) keer af en ook op Twitter is de bom eindelijk gebarsten.

Dat Arda in de fout zou gaan, was nog maar een kwestie van tijd. Gisterenavond was het uiteindelijk zover en kon kijkend Vlaanderen zien hoe de vriend (of moeten we al ex-vriend zeggen?) van Elke serieus over de schreef ging. En zo kregen we in aflevering negen eindelijk de portie drama waar we al weken op zaten te wachten.

Ondanks zijn bedrog was het niet Arda die na de aflevering met alle aandacht ging lopen op Twitter. Zo was het opnieuw Karim die de hoofdprijs kreeg. Na zijn vorige vergelijking over hondendrollen had hij ook in deze aflevering weer een hilarische uitspraak klaar. We. Want. More!

Al zijn niet alle uitspraken van Karim even geleerd. Zo had hij het in een gesprek met enkele verleidsters plots over zijn ex in plaats van over zijn vriendin. Op Twitter kijken ze dan ook nu al uit naar het kampvuur van volgende week.

Ook de intrede van het nieuwe koppel gaat niet onopgemerkt voorbij. Gianni en Melissa mochten hun koffers pakken nadat ze stiekem contact met elkaar waren blijven houden. In de plaats kwamen de 31-jarige Simone en Zach (24) aka Fuckboy Airlines. Een relatie die volgens geruchten fake zou zijn en dat was er ook lichtjes aan te merken.

Last but not least had Twitter ook nog iets te zeggen over Melissa. In ‘Tempation Island’ bleek de blondine niet zo spraakzaam te zijn, maar de vriendin van Gianni had duidelijk wel al wat ervaring voor de camera…

Meer toffe tweets:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.