Home Lifestyle #TemptationIsland: ‘Fuckboy Airlines’ dropt een nieuw (en opvallend) koppel in aflevering 8

#TemptationIsland: ‘Fuckboy Airlines’ dropt een nieuw (en opvallend) koppel in aflevering 8

En Arda leert ons grinden mét een grens.

© Vijf

Gisterenavond was het menens in de achtste aflevering van ‘Temptation Island’. Het Nederlandse duo Gianni en Melissa moesten – spoiler alert! -het eiland na hun gsm-incident zonder pardon en afscheid van de rest verlaten. Een nieuw koppel belandde in de resorts en deed meteen heel wat stof opwaaien, ook op Twitter.

Dat het een dramatische aflevering ging worden, werd eerder deze week al een paar keer benadrukt. Kijkend Vlaanderen ging gisterenavond dan ook maar al te graag voor de buis zitten om van het drama mee te genieten. En ja hoor, drama was in the house.

Dat had natuurlijk alles te maken met het plotse vertrek van Melissa en Gianni. De twee smokkelden een gsm mee naar het resort zodat ze toch nog met elkaar in contact konden blijven. Ze sloten zich beiden meermaals op in hun badkamer om die smartphone ongezien – nou ja – te gebruiken, maar werden uiteindelijk toch betrapt. En daar kon mama Annelien, in tegenstelling tot ons, niet mee lachen…

Melissa hield zich heel even van de domme, tot ze zich plots weer realiseerde dat ze zich inschreef voor ‘Temptation Island’ en dus ook 24 op 7 gevolgd wordt door camera’s.

Hopelijk raakt Melissa nog op tijd terug in Nederland. Een aantal fans begonnen zich namelijk al zorgen te maken over haar coupe.

Gianni blijft, ook nu nog, ontkennen dat hij geen gsm meenam naar het eiland, tot grote ergernis van de kijkers.

Roshina had het plotse vertrek van haar bff Melissa totaal niet zien aankomen. Met het gezelschap van alleen Elke en Angela leek ze niet gediend te zijn. Daarom trok ze zich terug op haar kamer om daar uit te huilen. Een beetje té dramatisch volgens sommige kijkers, maar het is natuurlijk wel ‘Temptation Island’ voor iets hè!

Gelukkig is er nog Karim om de sfeer er met zijn geweldige uitspraken een beetje in te houden.

En is er al een nieuw koppel op komst. Opvallend: Simone is 31 jaar oud, haar vriend en playboy Zach amper 24. En net zoals elk ander (naïef?) koppel zijn ze er rotsvast van overtuigd dat deze relatietest een makkie is voor hen. Na ‘Temptation Island’ zouden de twee dan ook graag aan kinderen beginnen.

Of dat wel zo’n goed idee is, valt nog af te wachten. Zowel Simone als Zach genieten met volle teugen van de aandacht die ze op het eiland krijgen en laten zich meteen van hun beste en meest verleidelijke kant zien.

Zach gooit meteen alles in de strijd en laat duidelijk weten dat hij op het eiland een vogel voor de kat is. Niet zo subtiel, jongen.

En niet alleen zijn uitspraken, maar ook zijn tattoo leverde in heel Vlaanderen een nationale eyeroll op.

Net zoals de vele Nederlandse uitspraken die in het rond gestrooid worden…

En ook Simone lijkt in de smaak te vallen. Meer zelfs: ze draait de rollen om en draait de Nederlandse verleider Bas in no time rond haar vinger. En Bas? Die keek en zag dat het goed was…

Ondertussen zouden we bijna vergeten dat Arda zijn grenzen nog maar eens aan het overschrijden is. Dat hij zijn temptatioooon gevonden heeft, weten we intussen al. Dat hij niet aan die temptation zal kunnen weerstaan ook.

Voor alle duidelijkheid: het is diezelfde Arda die helemaal in het begin van de aflevering zat te huilen om het feit dat zijn vriendin zich wel heel comfortabel begon te voelen bij de verleiders. Niet goed bezig. Gelukkig zijn er nog vrouwen als Twitteraar Marieke om dat zo mooi te verwoorden:

Om een lang verhaal kort te maken:

En @VIJF, misschien nog een ideetje voor volgend jaar?

Meer toffe tweets:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.