Home Lifestyle Huizenjagers, opgelet: je kan je nu inschrijven voor het tweede seizoen van...

Huizenjagers, opgelet: je kan je nu inschrijven voor het tweede seizoen van ‘Blind Gekocht’

Vertrouw je zuurverdiende spaarcentjes toe aan de woonexperts, en wie weet zit jij binnenkort in je droomhuis.

© VIER

Verloopt de huizenjacht niet zo vlot? Schakel dan de hulp in van de woonexperts van ‘Blind Gekocht’ om jouw droomhuis te kopen, zónder dat jij het op voorhand zag.

Tegenwoordig doen we alles blind: blind daten, blind trouwen én zelfs blind een huis kopen. Het programma ‘Blind Gekocht’ werd een beetje sceptisch onthaald, want hoe kan je nu zó een belangrijke en vooral dure stap in je leven zetten zonder de woning zelf eerst gezien te hebben. Er vloeiden dan ook heel wat traantjes tijdens die eerste huisbezoeken.

Maar eenmaal de woonexperts hun ding deden, maakten die waterlanders plaats voor een gigantisch grote glimlach. De renovaties zijn werkelijk prachtig – en dat is nog een understatement – en de koppels zijn achteraf dolgelukkig met hun blinde aankoop.

Glimlach van oor tot oor

Zijn je partner en jij ook al een tijdje op zoek naar de perfecte woning, maar verloopt die huizenjacht niet zo gesmeerd? Durf je je zuurverdiende spaarcenten toe te vertrouwen aan Béa en Bart zodat zij jouw droomwoning kunnen kopen zonder dat jij het huis op voorhand zag? Schrijf je dan hier in voor het tweede seizoen van ‘Blind Gekocht’.

Het enige wat je moet doen, is een vragenlijst invullen op de website waar je onder andere kort omschrijft wat voor woning je zoekt, wat je gezinssituatie is en welke prijsklasse je voor ogen hebt. Daarnaast moet je ook een filmpje van vier minuten maken waarin je jezelf voorstelt, je huidige woonst toont en vertelt naar wat je op zoek bent. Wie weet zien we jou dan binnenkort opduiken in het tweede seizoen van ‘Blind Gekocht’ op VIER, eerst met paniek in de ogen en daarna met een glimlach van oor tot oor. Succes!


Lees ook: