https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: dankzij dit hebbeding kan iedereen thuis in bad gaan (ook als...

ZIEN: dankzij dit hebbeding kan iedereen thuis in bad gaan (ook als je alleen een douche hebt)

Maak kennis met Tubble, een opblaasbaar bad waar je languit in kan liggen.

bad
© Getty

Ben jij dol op een lekker warm bad, maar heb je in je appartement of huis enkele een douche? Niet getreurd, want je hoeft niet meteen te gaan verbouwen als je toch wat wil dobberen. Wij willen je namelijk graag voorstellen aan Tubble, een opblaasbaar bad dat je via een slang makkelijk kan verbinden met de afvoer van je doucheputje.

Tijdens de wintermaanden kan een lekker warm bad enorm veel deugd doen. Gewoon even relaxen en genieten van het heerlijk warme water. Een luxe waar helaas niet iedereen van kan profiteren. Heel wat appartementen of huizen hebben namelijk vaak alleen een douche. Toch kan ook jij – mits een beetje moeite – lekker lang plonzen en dit in een opblaasbare badkuip.

View this post on Instagram

WINACTIE ✨ Kijk dan, wat een heerlijke uitvinding! Het enige wat ik nog miste in mijn fijne appartement was een bad. Ik ben gek op badderen en degenen die mij al wat langer volgen weten misschien nog wel dat ik er in mijn vorige huis altijd een heel ritueel van maakte. Wat heb ik dat gemist… maar nu kan het weer ? Dit opblaasbare bad is van @letstubble. Je blaast hem met de automatische pomp in een minuutje op en zet hem onder de douche. Ik kan hier heerlijk languit in liggen (ik ben 1.73m en heb de Tubble Compact, maar in de Royale passen mensen tot 1.88m) en de rand is lekker zacht. Het bad heeft een afvoerklepje, met een slang die je in je doucheputje kunt hangen zodat je hem gemakkelijk leeg kunt laten lopen. Even met een handdoek erdoor om het overgebleven water weg te poetsen en dan kun je ‘m met de pomp weer leeg laten lopen en opbergen. Hier ga ik heel veel plezier van hebben, en twee van jullie ook! Ik mag namelijk twee Tubble’s weggeven ??? Wil je kans maken? Laat dan een reactie achter onder deze post met een badeendje erin ?. Je kunt meedoen als je in Nederland woont, 1 reactie per persoon toegestaan en de winnaars ontvangen volgende maandag een DM. Veel succes! ✨ #LetsTubble #winactie #BathingAnywhere – Sponsored

A post shared by Jennie (@jenniefromtheblog) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We hebben al heel wat geweldige uitvindingen de revue zien passeren, maar deze moet toch wel een van onze favorieten zijn. Dankzij Tubble, een opblaasbaar bad dat je via een slang makkelijk kan verbinden met de afvoer van je doucheputje, kan iedereen een badje nemen. Ook als je thuis geen badkuip hebt staan!

Dit opblaasbare bad kan je namelijk al in enkele minuten opblazen via de automatische pomp. Vervolgens moet je het ding alleen nog vullen met warm water. Dit kan door het bad rechtstreeks onder de douche te zetten, maar bij wie dit niet mogelijk is, kan ook een tuinslang gebruiken. Verder is het hebbeding beschikbaar in twee kleuren en – niet onbelangrijk – in de Tubble Royale passen mensen tot 1.88 meter. Gedaan met dobberen? Het bad heeft een afvoerklepje met een slang die je in je doucheputje kan hangen. Zo kan je hem makkelijk laten leeglopen. Vervolgens ga je er nog even met de handdoek door en je Tubble is klaar om opgeborgen te worden.

Lees ook: