Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Maak kennis met Tubble, een opblaasbaar bad waar je languit in kan liggen.

ZIEN: dankzij dit hebbeding kan iedereen thuis in bad gaan (ook als je alleen een douche hebt)

Ben jij dol op een lekker warm bad, maar heb je in je appartement of huis enkele een douche? Niet getreurd, want je hoeft niet meteen te gaan verbouwen als je toch wat wil dobberen. Wij willen je namelijk graag voorstellen aan Tubble, een opblaasbaar bad dat je via een slang makkelijk kan verbinden met de afvoer van je doucheputje.


Tijdens de wintermaanden kan een lekker warm bad enorm veel deugd doen. Gewoon even relaxen en genieten van het heerlijk warme water. Een luxe waar helaas niet iedereen van kan profiteren. Heel wat appartementen of huizen hebben namelijk vaak alleen een douche. Toch kan ook jij – mits een beetje moeite – lekker lang plonzen en dit in een opblaasbare badkuip.

https://www.instagram.com/p/B7RDticH6Cq/

We hebben al heel wat geweldige uitvindingen de revue zien passeren, maar deze moet toch wel een van onze favorieten zijn. Dankzij Tubble, een opblaasbaar bad dat je via een slang makkelijk kan verbinden met de afvoer van je doucheputje, kan iedereen een badje nemen. Ook als je thuis geen badkuip hebt staan!

Dit opblaasbare bad kan je namelijk al in enkele minuten opblazen via de automatische pomp. Vervolgens moet je het ding alleen nog vullen met warm water. Dit kan door het bad rechtstreeks onder de douche te zetten, maar bij wie dit niet mogelijk is, kan ook een tuinslang gebruiken. Verder is het hebbeding beschikbaar in twee kleuren en – niet onbelangrijk – in de Tubble Royale passen mensen tot 1.88 meter. Gedaan met dobberen? Het bad heeft een afvoerklepje met een slang die je in je doucheputje kan hangen. Zo kan je hem makkelijk laten leeglopen. Vervolgens ga je er nog even met de handdoek door en je Tubble is klaar om opgeborgen te worden.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '