Home Lifestyle Food ZIEN: dit absurd makkelijke trucje om knoflook te pellen gaat viraal op...

ZIEN: dit absurd makkelijke trucje om knoflook te pellen gaat viraal op Twitter

Gedaan met al dat prutswerk!

Na een lange dag op het werk willen we het liefst zo snel mogelijk onze voeten onder tafel schuiven. Tijdens het koken durven we dan ook soms een paar stappen over te slaan. Zo hebben we steevast een potje knoflookpoeder in onze kruidenkast staan wanneer we geen zin hebben om the real deal te pellen. Toch bestaat er een makkelijk trucje waardoor dat in 1-2-3 gebeurd is.

Een knoflookteentje pellen is niet zo vervelend als een ui snijden, maar het is toch vaak prulwerk. Heb jij geen zin om er vijf minuten aan te prullen vooraleer hij volledig gepeld is? Probeer dan eens onderstaande methode van Valentina Pestilene.

Het enige wat je nodig hebt om het trucje eens te proberen, is een mes. Steek dat voorzichtig in het knoflookteentje en trek het er met een twist uit. Simpel, snel én makkelijk! Wellicht heb je een beetje oefening nodig voor het zo vlot gaat als in de video, maar eenmaal je de techniek onder de knie hebt, gaat het bijna letterlijk aan de lopende band. Op Twitter kwamen er alvast heel wat lovende reacties binnen. ‘Je hebt mijn leven veranderd’, klinkt het in een van de reacties. Daarnaast was ook Chrissy Teigen onder de indruk, want ook zij reageerde op de video.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.