https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gedaan met al dat prutswerk!

ZIEN: dit absurd makkelijke trucje om knoflook te pellen gaat viraal op Twitter

Na een lange dag op het werk willen we het liefst zo snel mogelijk onze voeten onder tafel schuiven. Tijdens het koken durven we dan ook soms een paar stappen over te slaan. Zo hebben we steevast een potje knoflookpoeder in onze kruidenkast staan wanneer we geen zin hebben om the real deal te pellen. Toch bestaat er een makkelijk trucje waardoor dat in 1-2-3 gebeurd is.


Een knoflookteentje pellen is niet zo vervelend als een ui snijden, maar het is toch vaak prulwerk. Heb jij geen zin om er vijf minuten aan te prullen vooraleer hij volledig gepeld is? Probeer dan eens onderstaande methode van Valentina Pestilene.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het enige wat je nodig hebt om het trucje eens te proberen, is een mes. Steek dat voorzichtig in het knoflookteentje en trek het er met een twist uit. Simpel, snel én makkelijk! Wellicht heb je een beetje oefening nodig voor het zo vlot gaat als in de video, maar eenmaal je de techniek onder de knie hebt, gaat het bijna letterlijk aan de lopende band. Op Twitter kwamen er alvast heel wat lovende reacties binnen. ‘Je hebt mijn leven veranderd’, klinkt het in een van de reacties. Daarnaast was ook Chrissy Teigen onder de indruk, want ook zij reageerde op de video.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content