Home Lifestyle I DO: 4 trouwbeurzen in Antwerpen om volgende maand te bezoeken

I DO: 4 trouwbeurzen in Antwerpen om volgende maand te bezoeken

Eentje is zelfs gratis!

trouwbeurzen
© Leentje Loves Light

Jouw moodboards vanop Pinterest eindelijk tot leven zien komen? Dat kan met behulp van de beste professionals in het vak. Wie op trouwen staat, kan in maart maar liefst 4 trouwbeurzen bezoeken in Antwerpen. Wij zetten ze op een rij.

1 / 4
1. The Wedding Lane
2. Zeg Maar Yes
3. Engaged
4. I Do I Do
1. The Wedding Lane
1. The Wedding Lane

Wanneer? Zondag 15 maart van 14 tot 17 uur

Waar? Felix Pakhuis, Godefriduskaai 30

Wakostda? De toegang is gratis

Na jarenlang op trouwbeurzen te hebben gestaan, besloten Karolien en Stefanie van BAKED – bekend van de naked cakes – hun eigen evenement uit de grond te stampen. De eerste editie van het intieme The Wedding Lane vindt op zondag 15 maart plaats in het Felix Pakhuis aan het MAS. De zusjes Van Baelen krijgen hierbij het gezelschap van verschillende huwelijksleveranciers waaronder Jeroen Gijselinckx Photography, Atelier Rozemarijn, Stek, NimZu, HOSHII en To Remember. Zowel koppels die dit jaar nog trouwen, volgend jaar of zelfs in 2022 zijn meer dan welkom!

© Roxanne Danckers

2. Zeg Maar Yes
2. Zeg Maar Yes

Wanneer? Zondag 1 maart van 10 tot 18 uur

Waar? Domein Martinus, Sniederspad 133 (Halle-Zoersel)

Wakostda? Tickets kosten € 6 in voorverkoop en € 10 aan de deur. Bestellen kan hier

Je wil een uniek huwelijksfeest organiseren maar je inspiratie laat je in de steek? Of je hebt te weinig tijd om alles tot in de puntjes uit te werken? Dan is de trouwbeurs Zeg Maar Yes in Halle-Zoersel vast en zeker jouw cup of tea. Je ontmoet er meer dan 30 cateraars, visagisten, fotografen, bloemisten, dj’s, etc. van in en rond Antwerpen en bokst met hun hulp een onvergetelijke bruiloft in elkaar.

© Adrianna Van Groningen via Unsplash

3. Engaged
3. Engaged

Wanneer? Zaterdag 7 en zondag 8 maart

Waar? Grand Café Horta, Hopland 2

Wakostda? Tickets kosten € 15,50 en kan je hier bestellen

Van je droomjurk tot je huwelijksreisbestemming: op Engaged – ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’ – vind je alles wat je nodig hebt om de bruiloft van je dromen in elkaar te boksen. In Nederland is Engaged al jaren een begrip. Op 7 en 8 maart vindt in Antwerpen de tweede Belgische editie plaats. Grand Café Horta verwelkomt het tweede weekend van maart een vijftigtal standhouders waaronder juweliers, floristen, weddingplanners, ceremoniesprekers en fotografen tot zelfs goochelaars. Maar er zijn ook sessies waar je praktische of juridische tips en tricks krijgt, workshops en interessante voordrachten die doen inspireren.

© Nel Berens

4. I Do I Do
4. I Do I Do

Wanneer? Zondag 22 maart van 10 tot 17 uur

Waar? Zuiderpershuis, Waalsekaai 14

Wakostda? Tickets kosten € 12,50 in voorverkoop en € 15 aan de deur. Bestellen kan hier

Ook de moderne trouwbeurs I Do I Do strijkt volgende maand weer in Antwerpen neer met tonnen inspiratie voor koppels die een creatief, persoonlijk huwelijksfeest willen plannen. Op zondag 22 maart kan je in het Zuiderpershuis maar liefst 50 ceremoniesprekers, weddingplanners, cateraars, visagisten, juweliers, muzikanten, fotografen en bloemisten ontmoeten. Elke standhouder uniek in zijn genre, met een duidelijk oog voor kwaliteit en met aandacht voor een persoonlijke én duurzame aanpak.

© Jazz Delivery

Sta je op trouwen? Lees dan ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.