Home Lifestyle TREND: gedroogde bloemen maken je interieur dit najaar helemaal herfstproof

TREND: gedroogde bloemen maken je interieur dit najaar helemaal herfstproof

Minstens even mooi als the real deal, maar je hebt er een stuk langer geniet van.

gedroogde bloemen
© Getty

Niets zo leuk als een bos verse bloemen op tafel, maar zo’n boeketje vraagt vaak om iets meer onderhoud. Wij worden dan ook heel erg gelukkig van de laatste interieurtrend. Op Instagram zien we namelijk dat gedroogde bloemen aan een ware opmars bezig zijn. Minstens even mooi, makkelijker om te onderhouden én het past ook nog eens perfect bij de herfst.

Wie regelmatig op Instagram zit, heeft ze sowieso al zien voorbijkomen. Gedroogde bloemen zijn momenteel immens populair en dat zullen we geweten hebben. Zo zijn ze een topper op herfsthuwelijken. Denk maar aan een bruidsboeket met gedroogde bloemen, een flower crown of een taart die gedecoreerd is met een paar takjes.

Toch is de trend niet alleen populair op trouwfeesten. Ze zijn namelijk ook de ideale aanwinst voor je interieur. Het ziet er niet alleen leuk uit. Ze blijven ook lang mooi én je hoeft er amper naar om te kijken (tenzij je ze wil bewonderen, natuurlijk). Bovendien passen de warme kleuren perfect bij het najaar. Last but not least zijn ze ook leuk om cadeau te geven. Ideetje voor je volgende housewarming of verjaardag?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.