Home Lifestyle Film ZIEN: spannende trailer Vlaamse oorlogsfilm ‘Torpedo’

ZIEN: spannende trailer Vlaamse oorlogsfilm ‘Torpedo’

Op de affiche staan grote namen als Koen De Bouw, Gilles De Schryver en Vic De Wachter.

In de allernieuwste Vlaamse actiefilm ‘Torpedo’ krijgen enkele Vlaamse rebellen tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime missie met een duikboot. De trailer ziet er alvast veelbelovend uit.

‘Torpedo’ is het debuut voor regisseur Sven Huybrechts. De opnames voor de Vlaamse oorlogsfilm waren afgelopen zomer volop aan de gang. Dat het een spectaculaire film wordt, is duidelijk als je weet dat er in de studio zelfs een duikboot werd nagemaakt.

Het verhaal gaat namelijk over een groep Vlaamse rebellen die tijdens de Tweede Wereldoorlog een geheime missie hebben. Ze moeten met een gekaapte Duitse duikboot van Congo naar Amerika varen. Het wordt een levensgevaarlijke reis die natuurlijk niet zonder slag of stoot verloopt.

Grote namen

De hoofdrollen zijn weggelegd voor grote namen uit ons Vlaamse acteurslandschap, zoals Bert Haelvoet, Gilles De Schryver, Vic De Wachter, Sven De Ridder en Koen De Bouw. Die laatste spendeerde heel wat tijd in de fitness om zich volledig in te leven in zijn personage.

‘Torpedo’ komt pas in de herfst van volgend jaar, meer bepaald op 23 oktober, in de bioscoop. Wie zich al een beeld wil vormen over deze ongetwijfeld spannende film van eigen bodem, kan hieronder de trailer bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.