https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle TRAILER: vierde seizoen ‘Grown-ish’ kaart Black Lives Matter aan

TRAILER: vierde seizoen ‘Grown-ish’ kaart Black Lives Matter aan

Er staat zelfs een trouw (!) op de planning in het nieuwe seizoen.

vierde seizoen grown-ish
© Freeform

In de Verenigde Staten kijkt men reikhalzend uit naar het vierde seizoen van ‘Grown-ish’ dat deze zomer uitkomt op Freeform en Hulu. In de trailer vangen we al een glimp op van wat dat nieuwe seizoen voor ons in petto heeft.

Terwijl wij ongeduldig wachten tot het tweede deel van het derde seizoen van ‘Grown-ish’ in ons land op Fox uitgezonden wordt, krijgen ze in Amerika vanaf 8 juli al een vierde seizoen te zien. Freeform deelde een trailer voor die nieuwe afleveringen.

Wanneer het derde seizoen in België verdergaat en wanneer het vierde dan ook te zien zal zijn bij ons, is nog niet duidelijk. Momenteel zitten wij op televisie aan de achtste aflevering waarin we zagen dat Zoey een belangrijke beslissing nam: ze wil stoppen met school en voor haar carrière gaan.

Opgelet, spoiler alert!

In het vervolg van het derde seizoen zullen we volgens TV Line onder andere zien hoe Zoey uiteindelijk beslist om ontslag te nemen bij Joey Badass als z’n stylist, zodat ze terug naar school kan gaan. Ze komt ook terecht in een driehoeksverhouding met Aaron en zijn vriendin Rochelle, maar op het einde van het seizoen kiest hij voor Zoey en gaan ze er na drie jaar eindelijk voor.

Black Lives Matter

Het verhaal van Zoey en haar vrienden gaat deze zomer verder met een vierde seizoen in de VS. Dat nieuwe seizoen waarin de jonge studente begint aan haar laatste jaar aan Cal U ziet er heel goed uit. Niet alleen worden opnieuw belangrijke thema’s aangekaart, zoals dit keer Black Lives Matter, maar Zoey en Aaron werken zichzelf ook in de nesten en worden gearresteerd, de vriendengroep gaat op vakantie en er staat zelfs een trouw op de planning. Van wie is nog niet duidelijk.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: