Home Lifestyle WHY AYE: bekijk de knotsgekke trailer van het nieuwste ‘Geordie Shore’-seizoen

WHY AYE: bekijk de knotsgekke trailer van het nieuwste ‘Geordie Shore’-seizoen

Seizoen 19 kan je vanaf woensdag 10 april bekijken op MTV.

© mtv

‘Geordie Shore’ is terug met een gloednieuw seizoen. Deze keer mogen we maar liefst 4 nieuwe kandidaten verwachten, en dat belooft nóg meer drama!

De trailer van het nieuwste seizoen speelt zich af bij GASA, de ‘Geordie’-interpretatie van NASA, oftewel: Geordie Alcohol & Shagging Agency. Scotty T. maakt zich met de drie andere originals – Nathan, Sam en Chloé – klaar voor een reis die ze nooit meer zullen vergeten.

Fikse ruzies

Als verrassing ‘landen’ er niet één, maar vier (!) nieuwe gezichten in het ‘Geordie Shore’-huis. De eerste nieuwkomer is Beau, een 25-jarige jongeman met een bijzonder vreemd kapsel en een lichaam dat volledig bedekt is met tattoos. ‘Behalve één plekje van zo’n 30 centimeter lang’, lacht Beau. Hij wil vooral veel plezier maken én veel vrouwen in zijn bed krijgen.

De tweede newbie heet Bethan en is 24 jaar. Ze is een vat vol energie en is gek op dansen. Ze zal dit seizoen dus vooral terug te vinden zijn op de dansvloer. En dat mét Chloe, want de twee zijn al verschillende jaren goede vriendinnen. Dat wil niet zeggen dat er geen fikse ruzies kunnen ontstaan in het huis, want het blijft natuurlijk ‘Geordie Shore’.

Celebritycrush

Het derde nieuwe gezicht is Natalie. Ze is 20 jaar, is een feestbeest pur sang en schoor haar haar af voor het goede doel. Haar celebritycrush is Nathan, die volgens haar een ‘big, massive queen‘ is, dus dat belooft voor de komende afleveringen…

Last but not least hebben we Tahlia. Ze is 21 jaar en schrijft erotische romans in haar vrije tijd omdat ze een dirty mind heeft. Meedoen aan ‘Geordie Shore’ is het gekste dat ze al deed in haar leven.

Zin in tonnen drama, liters alcohol en massa’s (mislukte) versierpogingen? Kijk dan zeker naar de nieuwe afleveringen, die vanaf woensdag 10 april om 21u30 op MTV te zien zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: