Home Lifestyle Film TRAILER: Natalie Portman kruipt in de huid van astronaute in het waargebeurde...

TRAILER: Natalie Portman kruipt in de huid van astronaute in het waargebeurde ‘Lucy in the Sky’

De 38-jarige actrice is onherkenbaar met haar Jommekeskapsel en zuiders accent.

lucy in the sky
© Fox Searchlight via YouTube

Na Anne Boleyn en Jacqueline Kennedy Onassis kruipt Natalie Portman voor de derde keer in de huid van een bestaand persoon. In ‘Lucy in the Sky‘ vertolkt de 38-jarige actrice de rol van (voormalig) astronaute Lisa Nowak. De eerste trailer bezorgt je gegarandeerd kippenvel.

Stoomt Natalie Portman zich klaar voor haar vierde Oscarnominatie? Na nominaties voor ‘Closer’ (2004) en ‘Jackie’ (2016) en een Oscar voor haar vertolking van balletdanseres Nina Sayers in ‘Black Swan’ (2010), lijkt het erop dat de 38-jarige actrice opnieuw meedingt naar het begeerde gouden beeldje, en wel met haar nieuwste prent ‘Lucy in the Sky’.

Het psychologische drama en tevens langspeeldebuut van Noah Hawley (‘Legion’, ‘Fargo’) is losjes gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van de Amerikaanse astronaute Lisa Nowak.

Portman, die in de film Lucy Cola heet, speelt een astronaute die na een lange missie terugkeert naar de aarde en stilaan de pedalen kwijt raakt. Ze begint een affaire met haar collega William Oefelein (Jon Hamm), maar wanneer die haar in de steek laat voor een andere collega, slaan bij Lucy de stoppen door.

‘Lucy in the Sky’ gaat in première op het filmfestival van Toronto dat plaatsvindt van 5 tot en met 15 september. Wanneer de film in België te zien zal zijn, is voorlopig niet geweten.

Nog meer films waar wij naar uitkijken: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.