Home Lifestyle Film ZIEN: trailer van nieuwste film met Matthias Schoenaerts

ZIEN: trailer van nieuwste film met Matthias Schoenaerts

In 'The Mustang' speelt hij een gevangene die een unieke band heeft met een wild paard.

Matthias Schoenaerts
© FOCUS FEATURES

Er komt in 2019 een nieuwe film met Matthias Schoenaerts uit. In ‘The Mustang’ speelt hij een gevangene die wilde paarden traint en zo ook aan zichzelf werkt.

‘The Mustang’ is een nieuwe Amerikaanse film die geïnspireerd is op ware gebeurtenissen. Niemand minder dan ‘onze’ Matthias Schoenaerts speelt er de hoofdrol in. De Vlaamse acteur is ondertussen een gevestigde waarde in Hollywood, en ook met deze prachtige film laat hij zijn stempel achter.

Matthias speelt Roman, een gevangene die al twaalf jaar opgesloten zit. Hij besluit mee te doen aan een rehabilitatie-programma waarbij hij wilde paarden traint. In het begin verloopt dat stroef, maar langzaamaan begint Roman een unieke band te voelen met een van de dieren.

Veelbelovende trailer

Door met de dieren bezig te zijn, werkt hij ook vooral aan zichzelf. Hij wordt een andere persoon en staat volledig anders in het leven. ‘The Mustang’ is een film van de bekende producer en acteur Robert Reford en gaat in maart 2019 in première. De film is ook genomineerd op Sundance Film Festival. De trailer – met een sterke Matthias Schoenaerts – is alvast veelbelovend.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.