Home Lifestyle Film ZIEN: Loïc Nottet maakt eigen versie van Mary Poppins-hit

ZIEN: Loïc Nottet maakt eigen versie van Mary Poppins-hit

Het vervolg op de klassieke Disneyfilm komt op 19 december in de bioscoop.

© Instagram @loicnottet_officiel

De Disneyfilm ‘Mary Poppins Returns’ komt volgende week eindelijk in de bioscoop. Voormalig Eurosongfestivalkandidaat Loïc Nottet maakte naar aanleiding daarvan zijn eigen versie van de hit ‘Supercalifragilisticexpialidocious’.

Ons geluk kon niet op toen we hoorden dat er een vervolg komt op de Disneyklassieker ‘Mary Poppins’ uit 1964. Nostalgie maal hondermiljoenbiljoentriljoen! De trailer zag er al veelbelovend uit en volgende week woensdag is het dan eindelijk zover. Vanaf 19 december kunnen we ‘Mary Poppins Returns’ in de bioscoop zien.

Heerlijke videoclip

Voormalig Eurosongfestivalkandidaat Loïc Nottet is een grote fan van Disney én van Mary Poppins. ‘Ik had misschien wel nood aan een Mary Poppins in mijn leven, want ik was nogal een moeilijk kind’, lacht Loïc in 7 sur 7.  Ter ere van de sequel maakte hij in samenwerking met Disney zijn eigen versie van de wereldberoemde hit uit de film ‘Supercalifragilisticexpialidocious’.

Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke videoclip bij die volledig de sfeer van de blockbuster ademt. De kostuums, de choreografie en het decor nemen ons zo mee naar 1930 en naar het tijdperk van de magische nanny. Neem zelf maar een kijkje naar het amusante filmpje hieronder.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.