https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Tomorrowland Winter maakt allereerste namen van line-up bekend

Tomorrowland Winter maakt allereerste namen van line-up bekend

Blote basten en billen maken plaats voor fleece en faux fur.

TML

Tomorrowland ruilt het tweede weekend van maart De Schorre in Boom in voor de besneeuwde Franse Alpen, voor de allereerste wintereditie van het magische festival. Vandaag maakten ze de eerste dj’s bekend.

Om de vijftiende verjaardag van dit waanzinnige festival te vieren, pakt Tomorrowland uit met een specialleke: Tomorrowland Winter. Ze nemen de après-ski to the next level! De blote basten en billen zullen deze keer bedekt zijn met faux fur en fleece, want deze editie vindt plaats in de Alpen! De koukleumen onder ons hoeven niet onmiddellijk in paniek te schieten, want de zomereditie gaat uiteraard ook nog steeds door.

De winterse variant vindt plaats in Frankrijk, meer bepaald in Alpe d’Huez, van 13 tot en met 15 maart. Het feeërieke thema werd eerder al bekendgemaakt: ‘The Hymn of the Frozen Lotus‘. Er zullen, net zoals op De Schorre in Boom, verschillende prachtig versierde podia staan op en rond de skipistes. Het wordt ongetwijfeld een soort van Disneyland voor dance-, trance- en technoliefhebbers.

Game of Thrones

Wie een onvergetelijk weekje skiën wil beleven, trekt de tweede week van maart dus het best naar de Alpen voor een lawine aan beats. Al van 9 maart kunnen dertigduizend feestgangers terecht in de Tomorrowland Winter Village voor verschillende activiteiten. Het festival zelf begint met een pre-party op 12 maart in het skigebied en het festivalterrein opent op 13 maart.

Tomorrowland Winter maakte nu de allereerste namen bekend van hun line-up. Ze doen dat met heel toepasselijke winterse foto’s in ‘Game of Thrones’-stijl. Anton aus Tirol mag zijn schop afkuisen en plaatsmaken voor onder anderen Dimitri Vegas & Like Mike, Afrojack, Martin Garrix, Armin van Buuren, Lost Frequencies en Steve Aoki.

1 / 10
Martin Garrix
Afrojack
Armin van Buuren
Dimitri Vegas & Like Mike
Joris Voorn
Steve Aoki
Kölsch
Lost Frequencies
Nervo
Sunnery James & Ryan Marciano
Martin Garrix
Martin Garrix

Afrojack
Afrojack

Armin van Buuren
Armin van Buuren

Dimitri Vegas & Like Mike
Dimitri Vegas & Like Mike

Joris Voorn
Joris Voorn

Steve Aoki
Steve Aoki

Kölsch
Kölsch

Lost Frequencies
Lost Frequencies

Nervo
Nervo

Sunnery James & Ryan Marciano
Sunnery James & Ryan Marciano

De tickets voor 7 dagen waren helaas snel uitverkocht en ook de toegangspasjes voor het festival zelf vlogen de deur uit. Je kan je wel op de wachtlijst zetten, zodat je een ticket kan bemachtigen als er eentje vrijkomt. ‘We zijn volop bezig met extra logeerplaatsen vast te krijgen’, aldus organisatrice Debby Wilmsen. ‘Mensen kunnen dus nog reserveren, want er komen binnenkort weer extra plaatsen.’ Alle informatie vind je op hun website.

Lees ook: