Home Lifestyle ZIEN: daarom moet elke toekomstige bruid zéker een Ikea-zak in huis halen

ZIEN: daarom moet elke toekomstige bruid zéker een Ikea-zak in huis halen

De shoppingbag komt enorm goed van pas op het kleinste kamertje.

© vitor pinto via unsplash

Bij een droomhuwelijk hoort de perfecte trouwjurk. Zo’n lang wit exemplaar is prachtig, maar is helaas niet zo handig als je naar het toilet moet. De onverwachte oplossing komt in de vorm van… een Ikea-zak.

We dromen allemaal van een sprookjesachtige trouwjurk met veel tule, een lange sleep, een overdosis aan kant of een paar kilogram pailletten. Het ziet er prachtig uit op foto’s én je voelt je de hele avond een prinses… Tot op het moment dat al die glaasjes champagne hun tol eisen.

Half in het water en half op de vuile grond

Je moet dus dringend naar het toilet, maar helaas staat de trouwjurk samen met de jumpsuit bovenaan op het lijstje ‘Meest ongemakkelijke kledingstukken om mee naar het kleinste kamertje te gaan’. Probeer maar eens deftig op die wc-pot te gaan zitten zonder je jurk half in het water en half op die vuile grond te laten hangen.

Al die stof bedwingen met één hand is onmogelijk en je twee handen gebruiken is ook niet de beste oplossing, want dan kan je niet meer bij het toiletpapier. Dan maar je getuige of bruidsmeisjes bij ieder toiletbezoekje meenemen, maar dat is evenmin glamoureus.

Een vrouw die enkele weken verwijderd was van haar huwelijk, kwam met een geniale oplossing. Het enige wat ze daarvoor nodig had, was de typische blauwe Ikea-zak: de Frakta-tas.

STAP 1

Posted by DJ Sweeby on Thursday, September 13, 2018

Het is poepsimpel. Het enige wat je nodig hebt, is een schaar. Je snijdt de onderkant uit de zak, en gaat met beide voeten in de opening staan.

STAP 2

Posted by DJ Sweeby on Thursday, September 13, 2018

Vervolgens trek je de tas omhoog en hang je de handvatten om je schouders. Daardoor blijft de hele onderkant van je jurk in de zak zitten en kan je zonder enige zorg of vreemde vlekken op de maagdelijk witte stof naar toilet gaan.

STAP 3

Posted by DJ Sweeby on Thursday, September 13, 2018

Akkoord, het ziet er een beetje vreemd uit. Maar niemand zit je aan te staren als je op de pot zit, toch? Het is een superhandige oplossing die bovendien niks kost, want iedereen heeft wel zo’n blauwe tas rondslingeren in huis.


Lees ook: