Home Lifestyle Body Van alcohol tot je make-up: 9 do’s & don’ts in de wellness

Van alcohol tot je make-up: 9 do’s & don’ts in de wellness

Check ook snel onze pocket 'Naar de beautyfarm met 2 voor de prijs van 1'!

Flair
Zin om te genieten in de sauna of te relaxen tijdens een deugddoende massage? Dankzij Flair kan je met serieuze korting naar de beautyfarm. Ontdek alle adresjes in de Flair van deze week en kies je favoriet uit. Eerste keer in de wellness? Wij helpen je alvast op weg!

1

Hou het proper

Er staan meestal douches of voetkraantjes. Gebruik ze, ook al heb je je pas gewassen. Ook na de sauna is het aangeraden om te douchen. Maar scheren in de publieke douche is absoluut not done.

2

Met of zonder badpak?

Check het op voorhand even online. Mag het niet? Dan kan je altijd een handdoek omdoen. Ga om hygiënische redenen altijd op een handdoek zitten in de sauna. Gluren en giechelen doe je níét!

3

Laat ze thuis

Ringen, horloges, armbandjes… Laat ze gewoon thuis. Tijdens behandelingen wordt er vaak met olie gewerkt, dus juwelen glijden daarna makkelijker af.

4

Make-up your mind

Na de sauna is elke porie van je lijf diep gereinigd. Probeer daar zo lang mogelijk van te genieten en stel je make-uproutine uit zo lang het kan.

5

Laat van je horen

Geef je de voorkeur aan een vrouwelijke of een mannelijke masseur? Heb je last van een hoge bloeddruk of een andere aandoening? Laat het op voorhand weten.

6

Scheren op voorhand

Scheer je minstens een halve dag op voorhand om irritaties te voorkomen.

7

Alcohol? Liever niet

Vermijd alcohol de dag voor en de dag van je afspraak in de spa. Kater + sauna = disaster. Drink wél voldoende water om afvalstoffen uit je lijf te krijgen.

8

Stilte, a.u.b.

Hou je stemvolume binnen de perken. Telefoneren doe je niet, dus zet je gsm uit.

9

Ik ga wellnessen en ik neem mee…

… mijn slippers, een paar handdoeken en een badjas. Je kan die ook huren, maar dan betaal je al snel een pak extra geld bovenop de toegangsprijs.

Naar de beautyfarm met 2 voor de prijs van 1

Een dagje wellness is het zaligste wat er is. Maar… ook niet meteen lief voor je portemonnee, natuurlijk. Flair to the rescue! Kies je favoriete adresje, vraag je vriendin, zus, moeder, collega, oma of zelfs je lief (ja, dat mag ook) mee en ga met z’n tweeën voor de prijs van één. Dubbele pret voor halve prijs! Meer info vind je hier.

Flair 37

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.