https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: ‘Time’s Up’ maakt in geanimeerde video duidelijk hoe je ongewenste intimiteiten...

ZIEN: ‘Time’s Up’ maakt in geanimeerde video duidelijk hoe je ongewenste intimiteiten kan vermijden op de werkvloer

Welke gedragingen kunnen écht niet door de beugel tussen collega's?

Sinds de wereld werd overspoeld door verhalen van misbruik en ongewenste intimiteiten door mensen in een machtspositie, heerst er blijkbaar enige verwarring rond wat wel en niet is toegelaten op de werkvloer. De ‘Time’s Up’-beweging heeft daarom een video gemaakt die de regels haarfijn uitlegt.

Wie Donald Glover (ook wel bekend onder zijn artiestennaam Childish Gambino) nog niet kent, moet de getalenteerde man zeker eens opzoeken. De 34-jarige Amerikaan heeft zich al vaker uitgesproken over actuele problematiek en verleent nu zijn stem aan een bijzonder project: de video van ‘Time’s Up‘ waarin wordt uitgelegd welke gedragingen écht niet door de beugel kunnen tussen collega’s.

Mag je een collega knuffelen? Is het toegelaten om iemand te complimenteren dat hij/zij er sexy uitziet? En hoe zit het met flirten op kantoor? Haal je beste staaltje Engels alvast boven en ontdek het antwoord in de onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Time’s Up‘ is een beweging tegen seksuele intimidatie en ongelijkheid die op 1 januari 2018 werd opgericht door Hollywoodsterren als antwoord op het Weinstein-schandaal en #MeToo.

Lees ook: