Home Lifestyle HEBBEN: ‘Thuis’ krijgt eigen Monopoly-versie

HEBBEN: ‘Thuis’ krijgt eigen Monopoly-versie

En jij mag de invulling kiezen van de laatste spelvakjes!

thuis monopoly
© Eén

Nergens beter dan thuis moeten ze bij Monopoly gedacht hebben, want de populaire Eén-serie ‘Thuis’ krijgt zijn eigen versie van het bordspel. De laatste vakjes moeten nog ingevuld worden en jij kan stemmen op wat die precies zullen worden.

‘F.C. De Kampioenen’ kreeg vorig jaar al zijn eigen Monopoly-versie en nu is het de beurt aan een andere topreeks: ‘Thuis’. Het concept van het spel blijft uiteraard volledig hetzelfde, maar alles wordt overgoten met een typisch ‘Thuis’-sausje. Zo zal je er onder meer een pint kunnen drinken met Frank en je daarna veilig laten thuisbrengen door Taxi Nancy. Ook de Kans- en Algemeen Fonds kaarten staan helemaal in het teken van de soap. Zo zal je geen prijs in een schoonheidswedstrijd winnen zoals in het traditionele spel, maar wel ACE helpen bij het klussen en zo 100M verdienen of op doktersbezoek gaan bij Judith en 15M moeten betalen.

Strafste ondernemers

Er zijn nog een paar spelvakjes die moeten ingevuld worden en daar kan jij bij helpen. ‘Thuis’ houdt namelijk een poll wie de strafste ondernemers uit ‘Thuis’ zijn. Je kan kiezen uit: Nancy met Taxi Nancy, Lowie & Bob met Boowie, Adil en Christine met ACE, Sam met Bar Madam, Harry met Clup Impulse, Femke en Peter met De Withoeve, Kobe, Rosa en Waldek met Stevenson of Tom met advocatenkantoor De Decker. Wie de meeste stemmen krijgt, wordt vereeuwigd op een speelveld in de Monopoly-versie van ‘Thuis’. Stemmen kan tot volgende week dinsdag 20 april op de website van Eén.

Het spel komt dit najaar uit, maar je kan het nu al pre-orderen op de website. Je moet er wel iets voor over hebben, want het gezelschapsspel kost 50 euro.

Nog meer toffe Monopoly-versies: