Home Lifestyle Food ZALIG: deze ‘Ugly Glühwein’ kreeg een extra winters truitje aangemeten

ZALIG: deze ‘Ugly Glühwein’ kreeg een extra winters truitje aangemeten

Dat wordt heerlijk nippen straks!

The Ugly Glühwein
© The Ugly Glühwein

Vergeet die typische ugly Christmas sweaters, want deze winter is het The Ugly Glühwein die ons zal verwarmen. Of je drinkt een glaasje ugly glühwein in je mooiste lelijke kersttrui. Dat kan ook, natuurlijk.

Een lekker warm (haard)vuur, je dikste sweater en een hartverwarmende glühwein. Yep, de winter is weer in ‘t land, en dat vinden wij he-le-maal niet erg. Zeker niet na het zien van deze zalige flessen van The Ugly Glühwein, een Spaanse kwalitatieve en ready-to-serve glühwein in een winters truitje.

Inspiratie vonden de makers bij de Amerikaanse Ugly Christmas Sweater Day, waarop mensen wereldwijd op 15 december de deur verlaten in hun foutste kersttrui. Hoe kitscheriger, hoe beter. En dat geldt dus ook voor het design van de flessen van The Ugly Glühwein.

Mooier wordt het niet

Kan jij ook niet wachten tot je weekendactiviteiten bestaan uit kerstmarkten afstruinen op zoek naar een lekkere braadworst en een warm glaasje kruidenwijn? The Ugly Glühwein is vanaf eind november te koop bij Delhaize (€ 6,99 voor een fles van 75 cl). De flessen zijn beschikbaar in drie kleuren – namelijk wit, rood en blauw – maar de inhoud is steeds dezelfde: een heerlijke verwarmende glühwein gemaakt van 100 % tempranillo. Dat is meteen onze favoriete druif, dus mooier wordt het niet!

Je verwarmt de wijn tot zo’n 70°C (niet tot het kookpunt!) en serveert die in voorverwarmde mokken. Werk af met een schijfje sinaasappel, steranijs en eventueel een stokje kaneel. ¡Salud!

The Ugly Glühwein

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.