Home Lifestyle TEST: zou jij slagen voor de examens van je huidige beroep?

TEST: zou jij slagen voor de examens van je huidige beroep?

Arteveldehogeschool test onze kennis met verschillende quizzen voor tal van richtingen.

shutterstock

Is het al een tijdje geleden dat je op de schoolbanken zat en ben je benieuwd of je nu eigenlijk nog zou slagen voor de examens van de richting die je toen volgde? Doe de test via Arteveldehogeschool.

Blok en de bijbehorende examens: we zijn eerlijk gezegd heel blij dat we er vanaf zijn. Je sociaal leven vaarwel zeggen en jezelf wekenlang opsluiten in je bureau, dikke cursussen – zonder prentjes! – waar geen einde aan lijkt te komen en stressniveaus die een ongekende hoogte bereiken op de dag van het examen. Voor de gelukkigen onder ons was die hel eind juni gedaan, voor anderen begon de marteling in augustus helemaal opnieuw tijdens de herexamens.

Quizzen

Ben je benieuwd welke vragen de studenten anno 2018 voorgeschoteld krijgen op hun examenformulier? En vooral: denk je dat jíj nog zou slagen voor het huidige examen van de richting die je toen volgde? Arteveldehogeschool plaatste op hun site verschillende quizzen voor tal van beroepen, waaronder journalist, leerkracht en ergotherapeut.

Ze selecteerden telkens vijf vragen uit het examen dat studenten dit jaar moesten afleggen en goten die in een korte quiz. Hoe goed scoor jij? Je kan het hier online testen. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.