Home Lifestyle Body TEST: hoe goed ben jij op de hoogte van je vruchtbaarheid?

TEST: hoe goed ben jij op de hoogte van je vruchtbaarheid?

Op welke leeftijd ben je het meest vruchtbaar? Heeft alcohol een invloed op je vruchtbaarheid? En wanneer kan je het best overwegen om je eicellen te laten invriezen?

© Getty

Je hebt het vandaag misschien al gemerkt: het is 26 mei en die dag roepen we uit tot Flairs Dag van de vruchtbaarheid! Vandaag staat alles in teken van onze vruchtbaarheid en verdiepen we ons in de fascinerende wereld van eicellen en zaadcellen. Maar hoeveel weet jij eigenlijk over je vruchtbaarheid? Je komt het dankzij onze test te weten!

Vandaag zetten we de belangrijkste weetjes over onze vruchtbaarheid, eicelpreservatie en ivf in de kijker. Want hoe je het ook draait of keert: er hangt nog steeds een groot taboe rond onze vruchtbaarheid en die willen wij graag doorbreken. Daarom is het belangrijk om jullie goed in te lichten. Dat doen we met interessante video’s en een heleboel aangrijpende getuigenissen. We willen aantonen dat je vruchtbaarheid niet iets is om licht over te gaan. Maar hoeveel weet jij eigenlijk zelf over je vruchtbaarheid? Doe hieronder de test om te achterhalen of ook jij nog wat kan bijleren op onze Dag van de vruchtbaarheid!

PS Slechte score? Niet getreurd, want we leggen het je hier allemaal uit!

Ben je zelf bereid om te praten over je vruchtbaarheid? #growapair en deel jouw verhaal op social media met de hashtags #dagvandevruchtbaarheid en #growapair! Want hoe groot of klein je kinderwens ook mag zijn, wij willen je het nodige duwtje in de rug geven om onze vruchtbaarheid meer dan ooit bespreekbaar te maken.

Met dank aan Dr. Herman Tournaye.
Voor meer info check www.gedeonrichterbenelux.com 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.