Home Lifestyle TEST: wat weet jij nog over het eerste seizoen van ‘The Umbrella...

TEST: wat weet jij nog over het eerste seizoen van ‘The Umbrella Academy’?

Is jouw kennis van de serie nog up-to-date?

the umbrella academy
© Netflix

Gisteren gaf Netflix de trailer van het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’ vrij, maar heb jij wel goed opgelet tijdens het eerste seizoen van de reeks? Dankzij onderstaande test kan je alvast nagaan of je kennis van de serie nog up-to-date is. En zo niet heb je nog twee weken de tijd om de eerste afleveringen nog eens te (her)bekijken. Het vervolg verschijnt namelijk pas 31 juli op het streamingplatform. Succes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Benieuwd naar het tweede seizoen van ‘The Umbrella Academy’? De komende tien afleveringen staan pas vanaf 31 juli op Netflix, maar wij geven je nu al kort mee wat je kan verwachten. In het eerste seizoen is het de broers en zussen niet gelukt om de wereld te redden, maar ze krijgen een tweede kans. Om de ramp te vermijden, maakt de groep een tijdsprong. Alleen komen ze niet allemaal op hetzelfde moment aan en ook niet op dezelfde plaats. Ze moeten elkaar dus terugvinden en samenwerken om zo het einde van de wereld, zowel in het verleden als in de toekomst, tegen te houden.