Home Lifestyle Zet jij je in voor een betere wereld? Schrijf je dan nu...

Zet jij je in voor een betere wereld? Schrijf je dan nu in voor de Terre de Femmes Awards

Inschrijven kan nog tot eind september en de winnaar maakt kans op 10.000 euro om haar project verder te realiseren.

Ben jij een geëngageerde vrouw die zich inzet voor een beter klimaat en welzijn van mens en dier? Dan kan je je vanaf nu inschrijven voor de Terre de Femmes Awards. Met een beetje geluk krijg je op het einde van de rit een mooi bedrag om jouw dromen en plannen verder te realiseren.

Yves Rocher steunt al meer dan 20 jaar la Fondation Yves Rocher-Institut de France en haar projecten om de biodiversiteit te vrijwaren en de klimaatverandering te belichten. Een onderdeel van deze projecten zijn de Terre de Femmes Awards. Hier worden geëngageerde vrouwen die zich inzetten voor onze planeet beloond. Elk jaar staat er een ander thema centraal dat telkens wordt opgelegd door de Verenigde Naties.

Voor het eerst in de Benelux

De voorbije jaren heeft de Yves Rocher Foundation al meer dan 430 vrouwen in 50 landen financieel ondersteund om hun eigen projecten verder uit te bouwen. Vanaf dit jaar maken ook vrouwen uit de Benelux kans om deze beloning te winnen. Aan welke voorwaarden moet je nu juist voldoen om kans te maken? Eerst en vooral moet je een inwoner zijn van een van de deelnemende landen. België staat vanaf nu mee in het lijstje dus je kan alvast een voorwaarde afvinken. Daarnaast moet je ook ouder zijn dan achttien jaar. Verder is natuurlijk het belangrijkste dat je je regelmatig inzet voor een betere wereld, dit kan zowel voor een non-profitorganisatie, binnen een commerciële structuur of op zelfstandige basis. Last but not least moet je er actief mee bezig zijn en ook al enkele concrete resultaten geboekt hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Voldoet jouw initiatief aan bovenstaande voorwaarden? Dan heb je nog tot 30 september de tijd om je in te schrijven. Uiteindelijk worden er op 5 maart 2020 drie winnaars uitgekozen die elk een mooie beloning krijgen. De hoofdprijs is 10.000 euro en verder maak je ook kans om 5.000 en 3.000 euro mee naar huis te nemen.

Lees ook: