Home Deco CADEAUTIP: crazy creatief terrarium met miniatuurmensjes

CADEAUTIP: crazy creatief terrarium met miniatuurmensjes

Zo'n terrarium op maat lijkt ons het perfecte geschenkje voor een housewarming!

© Jeff Sheldon via Unsplash / Drift
© Jeff Sheldon via Unsplash / Drift

Niet simpel om een origineel cadeautje te vinden voor iemand die binnenkort een housewarming geeft. Met lege handen aankomen op deze feestelijke inhuldiging, kan niet. Dan maak je beter rechtsomkeer. Ga daarom eens een kijkje bij Drift in Aalst, daar maken ze namelijk de mooiste terrariums. Wie wil er nu geen streepje groen in huis?

Drift tracht plantjes en andere handgemaakte decoratieve objecten te presenteren op een schattige manier. En daar slaagt de Aalsterse winkel met glans in: onder een glazen stolp of in een potje met vrolijke opdruk. Niet handig met enthousiaste peuters in huis die met hun handjes naar alles blijven grijpen, maar perfect voor als je net alleen gaat wonen en je interieur naar een hoger level wil tillen.

Vrijend koppeltje

Wat Drift nog meer in de aanbieding heeft? Het maakt terrariums op maat of je kan er zelf eentje in elkaar gaan flansen tijdens één van de verschillende workshops. Je hebt er de keuze uit verschillende formules en een ruim assortiment aan planten om in jouw glazen wereld te stoppen.

Het geheel komt pas echt tot leven als je beslist om er miniatuurmensjes in te plaatsen. Deze ‘kleine drifters’, hoe ze het in het vakjargon van Drift omschrijven, lijken in elke groene plantenweelde weer een andere bezigheid te vinden. Je geeft gewoon door aan Drift welk tafereel jij in jouw terrarium wil en zij zorgen dat de poppetjes die houding aannemen. Inderdaad, je kan zelfs een vrijend koppeltje bestellen.

Een persoonlijk, uniek én origineel cadeau, als je ‘t ons vraagt. Of treat yourself en geef het gewoon aan jezelf.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.