Home Lifestyle #TemptationIsland: een nieuwe pispaal en een onduidelijke rolverdeling in aflevering 6

#TemptationIsland: een nieuwe pispaal en een onduidelijke rolverdeling in aflevering 6

Vooral de opmerking van Karim zorgde voor heel wat fronsende wenkbrauwen.

temptation island
© VIJF

Gisterenavond was het weer tijd voor ‘Temptation Island’ en ondanks de eerder saaie aflevering van vorige week was iedereen op Twitter toch weer van de partij. Alleen waren de tweets na de uitzending ook dit keer dramatischer dan de aflevering zelf. Volgende week beter?

Net zoals bij ‘Blind Getrouwd’ wordt er ook in ‘Temptation Island’ iedere week een kandidaat als pispaal gekozen. Deze week was deze eer weggelegd voor Melissa of moeten we Laura zeggen?

Al moet ze de spotlight deze week wel delen Karim, want na een zeer opmerkelijke uitspraak moet ook hij eraan geloven.

Onduidelijke rolverdeling

Nog iets wat Twitter niet ontgaan is? Dat na al die seizoenen het concept van het programma nog niet duidelijk is. Zo blijken de koppels betere verleiders te zijn en zitten de vrijgezellen met hun gevoelens in de knoop. Hier heeft duidelijk iemand een vergadering gemist…

Alleen was dit allemaal niet genoeg om de gemiddelde twitteraar te entertainen. De aflevering van gisterenavond werd nog maar eens bestempeld als saai en iedereen hoopt dan ook dat we binnenkort iets spannendere beelden te zien gaan krijgen.

Wie iedereen gelukkig wél weet te bekoren, is de nieuwe gast die vorige week op het resort arriveerde. En we hebben het helaas niet over één van de nieuwe verleiders.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.